Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fk farlarımı xenon ile birlikte aldım. Garanti dışı kalması konusunda yanlış bilgi var sanırım. Üstelik balastlarımdan birinde yaklaşık 6 sonra çıkan bir sorun 2 gün içinde giderildi.
Aracı muayeneye götürdüğümde sadece farların odaklanmasında kusur bile denilemeyecek kadar hata çıktı. sağa sola odaklanma konusunda. yukarı aşağı için far motoru var ama bizim servistekilerle inatlaşmama rağmen orjinal farlarımdaki far motorlarını tak(a)amışlardı, Hoş ben de kendi anahtarlarımla kaput altında farların üstündeki minik deliklerden ayarımı manuel yaptım. Ama farların sağa sola dönmesiyle ilgili ayarlar tecrübeli arkadaşlarımızın ellerine bakar
fk'yı alan arkadaşların tercih sebebi sanıyorum bmw'lerde de olan agresiflik, kartal bakışı ve sarı ledlerin net ve çarpıcı olmasındandır. ben bu yüzden aldım şahsen, çok memnunum, kullanacaklara sis farlarında kesinlikle xenon tavsiye ederim, ampüllerde 50watt öneririm. ne yaparsanız yapın ledler kesinlikle görünüyor. Hele bir de akşam kızıllığında parkları açıp gezdiğinizde araçlar manyak oluyor. for example:
sisleriniz yoksa tek eksik, farların çatık kaşlı olması nedeniyle uzunların az randımanlı çalışması. E uzun görüşte sorun yaşarsanız farları biraz yukarı kaldırmak sanırım çözüm olacaktır. Karşıdakilere sellektör yaptırtmayacak bir kaldırma olmalı bu tabi...kazasız günler dilerim.