Astra G ye hangi angel far FK-Sonar-Junyan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozkan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok henüz bayilerinde arıyorlar, bakalım bekliyorum bulunca gönderecek, ben de hem bunları sökerken hem yenileri takarken hem gündüz yanarken hem de gece yanarken fotolarını çekip eklicem siteye bakalım ama ne zamana bulur bilinmez....

yok henüz bayilerinde arıyorlar, bakalım bekliyorum bulunca gönderecek, ben de hem bunları sökerken hem yenileri takarken hem gündüz yanarken hem de gece yanarken fotolarını çekip eklicem siteye bakalım ama ne zamana bulur bilinmez....

Kolçağında resmini isteriz.:)

Arabaya angel far almayı düşünüyorum forumdan birkaç arkadaşla görüştüm junyanı tavsiye etmediler.Bende sonar ve fk arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ve en uygun nereden bulabilirim. Gittigidiyor ve sahibinden de baya ilan var.oralardan tavsiye edeceğiniz satıcı varmı veya alternatif olarak nereden bulabilirim?
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

junyana bulaşada hangisini alırsan al :) junyan kullanıyorum ve devamlı uzunda geziyorum...kimsede uzunlar yanıyo diye sellektör yapmıyo :D o kadar yani....

junyana bulaşada hangisini alırsan al :) junyan kullanıyorum ve devamlı uzunda geziyorum...kimsede uzunlar yanıyo diye sellektör yapmıyo :D o kadar yani....
evet junyandan vazgectim.su an fk ve sonar arasinda kararsizim.

Sertan bey varmi bir gelisme angel konusunda?

henüz yok bekliyorum getirmelerini, kendilerinde ve bayilerinde yok...
herhalde 3 hafta içinde gelir...
gelince buraya foto eklicem merak etmeyin...

sizin farlarda uzunların kısalardan daha kısa olması yada sağa sola ayar yapılamaması gibi sıkıntılar var mı peki?

Abi kusuruma bakma konuyu unuttum sorduğun soruyu görmedim.Bahsettiğin sıkıntı bende yok.Uzunlar kısalardan uzun + daha geçen far ayarına gittim ve normal ayarını yaptı usta bi sıkıntı yaşamadım.

Abi kusuruma bakma konuyu unuttum sorduğun soruyu görmedim.Bahsettiğin sıkıntı bende yok.Uzunlar kısalardan uzun + daha geçen far ayarına gittim ve normal ayarını yaptı usta bi sıkıntı yaşamadım.
bendekilerde kesin üretim hatası var demek ki,
teşekkürler cevap için,
yenileri gelsin de bakalım nasıl olacak...
bir de forumda bir konuda gördüm,
sadece mercek camlarını değiştirmişti bir arkadaş,
öyle bir imkan da olsa tam süper olurdu herhalde :)

fk da xenon takıldığında garanti dışı oluyor alıcakların haberi olsun

angel far muayenede sorun oluyormu arkadaslar?

Geri