Astra G

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan commodus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım araban güsel olmuş,maşallah güle güle bin...yalnız bişey sorcam bende astrama 17 taktım 45 yanak-205 ama yay olmadığı halde arkada 2-3 kişi olsa bile çukurlarda arkalar davlumbazlara sürtüyor,sen bide düşürmüşün sorun yaşamıyormusun yoksa farklı bişey mi yaptırdın...

Eyvallah teşekkürler arkaya üç kişi oturduğu zaman bu zamana kadar hiç bir problem yaşamadım bir kere bile davlumbaza sürtmedi eğer yay düşünüyosan bence taktırabilirsin ama konforu unutucaksın araç cok sert oldu eğer konfor düşkünüyüm diyosan taktırma tavsiye etmem

jantlar kaça maal oldu ?

sade ve şık. Ayrıca tam istediğim kadar inmiş aşağıya...

Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler

arkadasım bende astra g sw ya 215/40/17 taktım yakıtta çok fark etti gibigeldi bana yeni taktımda tam ölçemedim sen taktıktan sonra yakıtta oynama oldumu olduysada ne kadar oldu yardımcı olursan sevinirim...

arkadasım bende astra g sw ya 215/40/17 taktım yakıtta çok fark etti gibigeldi bana yeni taktımda tam ölçemedim sen taktıktan sonra yakıtta oynama oldumu olduysada ne kadar oldu yardımcı olursan sevinirim...

yakıtta oynama oldu ama öyle bariz bir fark oluşmadı.Ama keşke 205 taksaydın çünkü ilerde yay takmayı düşünürsen 215 taktığın yaya göre problem yaratabilir sana.

Geri