astra gl arka kafalık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kol dayama dedıgım gıbı yap olur sıkıntı yok :)
hacı zaten öyle yapacaktım ondan yana sıkıntı yokta. maşallah araba metres gibi para harcıyoruz. durmadan bişeylere heves ediyorum. benim arabamda da niye olmasın diye. derken bakıyorum gitmiş yine paralar

abi güneş yanıklarına ne düşünüyorsun?
boyasız çözüm varsa haber verirsen sevinirim.
hala oğlunun arabada biraz sıkıntısı varda bizde hallettirelim.
Geçici bir çözüm olarak tavana araçla aynı renk giydirme yaptırmayı düşündüm ama fiyat pahalı gelince vazgeçtim. En sağlıklı yol aracı komple boyatmak ama iyi bir boya için İzmir'de en yüksek 5.000 TL en düşük 2.500 TL. civarında fiyat verdiler. Orjinal kapı bantları, yazılar gibi aksesuarlar için bile enaz 500 TL gider diyorlar :eek:. İş ciddiye binince daha sağlıklı bir araştırma yapacağım.

savaş abı garantılı gıydırmede 3 bınle 2500 arası degısıyor bıde bunun ruhsatı ışletmesı var bence boyatmak daha karlı yada boyatmayıp öyle bınmek daha ıyı

sıkıntı yok orjınal astra h nınkını takın aynı zaten altını traslayın gecme yerını uydurun bu kadar :D

hahahahahahh adama bak ya hahahah :D:D:D:D:D
traslıycan kanka bazı seylerı göze alcan ben baktım ıkısının arasında fazla fark yok rıske gırmeye deger 10 tl kolcak takcaksanız takmayın zaten arabaya fabrıka arabayı elınızden alır valla :D:D

hahahahahahh adama bak ya hahahah :D:D:D:D:D
traslıycan kanka bazı seylerı göze alcan ben baktım ıkısının arasında fazla fark yok rıske gırmeye deger 10 tl kolcak takcaksanız takmayın zaten arabaya fabrıka arabayı elınızden alır valla :D:D
hacı 10 tllik taksam veya delmeli taksam 50 kere takardım.
riske girecezde dağılma kırılma yapar diye çekiniyorum. ben ona bakacam kendimi feda edecem.:D denemeleri yapacam paylaşırım durumu.

dagılmaz kanka gecen yer yumusak allahın ıznıyle bomba olur ;)

Geri