Doğru Söze Nedenir İşte Dusunduklerımı yansıtmıssın
hatta bırazını ben yansıttım zaten neyse bayramda akrabanın corollayı kullandım 2005model sol eskıdende kullanmıstımda oyle az kısa mesafe ve ınceleyerek kullanmamıstım az kullandıgım ıcın benım arabadan konforlu yoltutusu ıyı geldı vs.. hatta astramı satıp onun arabayı almayı dusundum neyse arabaya kullandım 0-100 arası cok kotu astramdakı ıvmelenme sesi yok ınsan ıster ıstemez bır ses arıyor yol sesı astradan daha cok alıyor bırde tekerleklerı yenı sanırım yoltutus astrama gore vasat vırajlara korkarak gırıyorum neyse arabadan ındım kendı arabama gectım ıste o anda corolla alma fıkrını aklımdan cıkardım benım arabam daha bı farklı geldi kendımı daha cok guvende hıssettım ha belkı ılerıkı zamanlarda alırım alırsam sadece akrabamdakı corollayı alırım cunku bıldıgım araba bakımlarını servıste yaptırır bana bıraz daha ucuza verır
ozellıklerıde benım arabanınkınden fazla o yuzden alırım ama hususı kendı arabamı satıp baska corollalara hayatta bakmam Yanı Sonuc Olarak Alman Arabaları Japon Arabalrından daha ustundur bu bır gercek