94 lerin tadi gercekten fazla. FSI GSI ile tüm arabalari gecemesende, gecmesende, aracin sana vermis oldugu his, burda yazilmayanlarin üzerine, GÜVENLIK derim ben. diger arac markasi burda vermeden söyle bir karsilastirma yapalim.
15 yasindaki bir Astra GSI ile denginde olmayan diger marka spor arabalari 50KM ile kafa kafaya carpistirsan, astra seni korumaya devam edicektir. Yani malzemeden kisip araci hafif yapip, Beygir gücü verenler, Torku ve güvenlikten kismaktalar.
Bunun yaninda da sehir ici ortalama 8,5-9 litre yakan bir 2 litre motoru var. bence bu gayet güzel birsey. 1,6 litre motora 15 litre harcatip yinede GSI gecemeyen nice arkadaslar var bu arada hala FSI Stock halde.
Yalcin abinin elinden de gecirdigin zaman GSI yi, gerisini sen düsün.
birde söyle düsün. Bu araci alipta, keske almasaydim diyen kac kisi var??
15 yasindaki bir Astra GSI ile denginde olmayan diger marka spor arabalari 50KM ile kafa kafaya carpistirsan, astra seni korumaya devam edicektir. Yani malzemeden kisip araci hafif yapip, Beygir gücü verenler, Torku ve güvenlikten kismaktalar.
Bunun yaninda da sehir ici ortalama 8,5-9 litre yakan bir 2 litre motoru var. bence bu gayet güzel birsey. 1,6 litre motora 15 litre harcatip yinede GSI gecemeyen nice arkadaslar var bu arada hala FSI Stock halde.
Yalcin abinin elinden de gecirdigin zaman GSI yi, gerisini sen düsün.
birde söyle düsün. Bu araci alipta, keske almasaydim diyen kac kisi var??