Astra gsi alacağim yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gökay güzel liste yapmışssın izmirdeki araba istanbulda çok samimi arkadaşın tanıdığı özenle bakımlarının yapıldığını biliyorum bi sunrofu eksik sunrof sorun değil diyorsan izmirdeki gsi temiz diğer araçları bilmiyorum inşallah bulursun istediğin şekilde gsi

bence antalya ve izmirdeki düşünülebilir

1 ve 4 iyi gibi ama sunroof yok benm için en önemli kriterlerden olduğu için ben almazdım bunları...

Antalyadaki kırmızı çok bozuk ya Bagaja bakıon hatları kayık renge bakıon kapı deişik çamurluk deişik Tamponlara bakıosun Hiçbiri düzgün deil+sunroof yok bence onu ele listeden ;)Dertli olursun.. Ama PLA plakalı siyah gerçekten düzgün bi araç ;)

arkadaşlar polemik vs gibi tartışmalara gerek yok benim zaten 2006 astra g aracım var.bendeki gsi hastalığı için bu aracı almaya çalışıyorum gerçekten temiz fiyatı uçuk olmayan değerinde 94 gsi bulursam alacağım...ya nasip... forever gsi

Opel dostların elinden geçmiş bir tane beyaz vardı içi-dışı-motoru 0'dı o satıldımı bilmiyorum satılmadıysa kaçırılmayacak araba.

Opel dostların elinden geçmiş bir tane beyaz vardı içi-dışı-motoru 0'dı o satıldımı bilmiyorum satılmadıysa kaçırılmayacak araba.

k plaka beyaz duruyor o görüntüsü düzgün bir araç ;)

Geri