Astra GSI???

mustafa_sahin_93

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar ben sfi motor astra almayı düşünüyorum.sizce pişman olurmuyum.nasıl makinelerdir.bildiğim kadar sfi motorlar 156 hp oluyor.bunların 0-100'ü kaç sn?torku nedir.max hızı nedir?bide galiba sfi'ler 93,94,95 ve 96'nın ilk yarısında üretildi.bunlar birbiriyle aynımı yoksa model dışında birbirlerinde farklılıkları varmı?bu makinelere hastayım ve inşallah alıcam bitane.

Temiz ve bakımlı bir Gsi seni üzmeyeceği gibi keyfinede doyamazsın.SFI motorlar performansı kadar rakipleri arasında en az tüketim değerlerine sahiptir.0-100: astra gsi için 8.0 sn dir.Max 220 km/h.

SFI olanlar 150hp ve 196nm dir ( katalizatörsüzler 156hp 204 nm ) Temiz bi makine bulursan hiç düşünmeden al derim.. Onun performansından etkilenmemek zordur.. Modifiye etmek istersende aklına gelebilecek her türlü modifiyeye açıktır.. Bence Opelin gelmiş geçmiş en iyi motorudur.. Yakıt sarfiyatıda 2 litrelik hacmine göre oldukça düşüktür..

dostum bende 156 beygirlik sfi dohc motor calibra var.performansı seni uçurur.banamısın demez bas basa bildiğin kadar .benimde bastığım max hız 250...

kazasız bulmaya çalış çok nadirdir ama bide sürat yapmayacaksan alma gerek yok gsı biniyorum diyenlerden olama yani harbi uçmak istiyosan o araba seni bekliyo

selcukreis035' Alıntı:
kazasız bulmaya çalış çok nadirdir ama bide sürat yapmayacaksan alma gerek yok gsı biniyorum diyenlerden olama yani harbi uçmak istiyosan o araba seni bekliyo
o zaman o makine tam bana göre:Dya bitane denk geldi bana 96 sfi motor.160000'de 8500ytl'ye bitcek gibi kesin değil adam düşüniyim dedi.araba kazasız ama bazı yerlerde oluşan çiziklerden dolayı kısmi boyalar varmış sizce nasıl?

SFI'ı hangi kasada olursa olsun tavsiye ederim. Bulduğun arabayı almadan önce iyice bir baktır ama..

Arkadaşlar zaten söylenebilecekleri belirtmiş. Dip not olarak; performansının yanında bu değerlere alabileceğin en iyi donanımı da alıyorsun ayrıca. ( ABS, KLİMA, AİRBAG, YOL BİLGİSAYARI standart )

Geri