Astra GSI???

mustafa_sahin_93' Alıntı:
sağolun arkaaşlar..en kısa zamanda alıcam inşallah..

Bende 97 Gsi var tertemiz pırıl pırıl arac..Motor komple bakımdan yeni cikti..daha 2 hafta kullanılmıs DUNLOP marka 4 mevsimlik ve performans lastıkleri var 270km ve ustu icin..sahibinden.com a vermistim ama suan site calısmıyor..acılınca link atarım buraya..ilgilenirsen ozel msj at konusalım...

ben sfi motor düşünüyorum aslında ama bakmakta fayda var tabii.site açılınca linki bekliyorum

mustafa kerdeş araba arıyosun galiba şimdiden allah gönlüne göre versin umarım bulursun temiz bişey

ewet gsi arıyorum.ama daha bulmuş değilim çünkü çoğu aksesuarlı ve o şekilde mal sahibide haklı olarak yaptığı masrafın hakkını istiyor.ben daha sade bişey arıyorum.bütçeye uygun..

mustafa_sahin_93' Alıntı:
ewet gsi arıyorum.ama daha bulmuş değilim çünkü çoğu aksesuarlı ve o şekilde mal sahibide haklı olarak yaptığı masrafın hakkını istiyor.ben daha sade bişey arıyorum.bütçeye uygun..

Abi sen ne kadara kadar arıyosun olmassa bizim arkadaslarada soylerim yardimcı olmaya calısırım en fazla verecegın max tutar nedır ??

kardeşim şu an 9'a yakın var.ama şu anki arabayı satsam tabiki limit birazdaha artabilir.zaten bu gidişle satılmasını beklicem.

Geri