Ynt: Astra GTC Hakkında Herşey
GTC'nin DNA'sı bile farklı Megandan victoryy
GTC'nin DNA'sı bile farklı Megandan victoryy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum, megane coupe nin megane hatcback ile uzaktan yakından alakası yok, içindeki işçilikten bahsediyorum,ama bizim araçların yerini tutamaz o ayrı. Astra dizelden vazgeçen ve yine dizel almak isteyen arkadaşlara da bir alternatif olabilir, 105 hp 240 tork.Tolga KARACA link' Alıntı:Megane Coupe Renault un son zamanlardaki eli yüzü düzgün sayılı modellerinden.
Katılıyorum, megane coupe nin megane hatcback ile uzaktan yakından alakası yok, içindeki işçilikten bahsediyorum,ama bizim araçların yerini tutamaz o ayrı. Astra dizelden vazgeçen ve yine dizel almak isteyen arkadaşlara da bir alternatif olabilir, 105 hp 240 tork.markopasa86 link' Alıntı:[quote author=Tolga KARACA link=topic=1574.msg34128#msg34128 date=1306359407]
Megane Coupe Renault un son zamanlardaki eli yüzü düzgün sayılı modellerinden.
Katılıyorum, megane coupe nin megane hatcback ile uzaktan yakından alakası yok, içindeki işçilikten bahsediyorum,ama bizim araçların yerini tutamaz o ayrı. Astra dizelden vazgeçen ve yine dizel almak isteyen arkadaşlara da bir alternatif olabilir, 105 hp 240 tork.Tolga KARACA link' Alıntı:[quote author=markopasa86 link=topic=1574.msg34160#msg34160 date=1306392516]
[quote author=Tolga KARACA link=topic=1574.msg34128#msg34128 date=1306359407]
Megane Coupe Renault un son zamanlardaki eli yüzü düzgün sayılı modellerinden.