Astra gtc ids sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Brs852
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
davlumbazı sökmeden soketler görünüyor olması lazım. direksiyonu tamsağ veya tam sol yapıp bakın. soketleri söküp içinde pislik su oksitlenme durumu varmı kontrol edin.eğer bu tarz şeyler yok ise yetkili veya özel servise tekrar uğramakta fayda var. sistemde hata devam ettiği sürece düzgün çalışmayıp tehlike arz edebilir.

usta lastıgı soktun u zaten davlumbazı cıkarmak cok zor degıl..

gözükmez isede sökeriz sorun olmaz onları söküp takmak inşallah sorun soketlerdedir bu sefer direk servise gidicem zaten daha büyük masraf çıkarmasın

Bugün lastiği söktüm soketleri kontrol ettim içleri tertemiz pas sökücü sıktım geri taktım çıktım yola normalde 5 dk geri yanan ids lambası bu sefer yarım saat sonra falan yandı pazartesi servise gidicem bakalım ne diyecekler

malesef arkadaşlar servise gitti ön amortisörler değişecek eğer ışık tekrar yanarsa elektrik sistemi komple değişecek dediler yine çözüm bulamadık 2 amortisör 990TL 1 ay sonra gelecekmiş kafayı yiicem gözüm hep orada yardımcı olabilecek yok mu ?

usta degıstrme derım cok sacma ya sen oyle bısey yapıpta yarım sat snra yanıyosa elektrık kablolarında felan bı sorun vardır sanmıyorum amortısor olsun servıs hemen degstrsın zaten bence sen aracın ön 2 tkerıde sok kablolara soketlere ıyıcene bak derım kabloda kırılma varmı bı yerde ıyıce kontrol et hatta tanıdık bı ustan var ıse ön amortısorlerı soktur bı derım ama degstrme hemen

usta degıstrme derım cok sacma ya sen oyle bısey yapıpta yarım sat snra yanıyosa elektrık kablolarında felan bı sorun vardır sanmıyorum amortısor olsun servıs hemen degstrsın zaten bence sen aracın ön 2 tkerıde sok kablolara soketlere ıyıcene bak derım kabloda kırılma varmı bı yerde ıyıce kontrol et hatta tanıdık bı ustan var ıse ön amortısorlerı soktur bı derım ama degstrme hemen

çıkma bir amortisör arıyorum yada denemek için kullanabileceğim bir amortisör

Merhaba, bu aynı sorun bende de mevcut konuyu canlandırma şansımız varsa sorunla ilgili çözüme nasıl ulaştınız yada başka bir üyemizden çözümü bilen varsa yardımcı olabilirmi?

s.a başlığı görünce hemen yazayım dedim. sen de benim gibi dünya masraf yapma. aynısı astra h aracımda olmuştu 2 yıl önce. 1000 tl den fazla para harcadım çözemedim. sakın amortisör alma benim gibi boşuna para harcarsın. ids+ amorisörden, abs den bir de bir kablo daha var tekerlekte bunların üçünün girdiği bir jak var. bu kablo davlumbazda başka bir sensörün kablosuna bağlanıyor. sorun %100 bu ilk kabloda. emin olmak için opeli bilen bir elektrikçide kablolardaki gerilime baktır. türkiyede aramadığım y. servis kalmamıştı. kayseri y. serviste bulmuştum kabloyu. 140 tl gibi bir fiyatı vardı.sorunum çözülmüştü. kablo üzerinde parça no var. sorun oradaysa yetkili servisleri arayıp soracaksın.

Geri