astra gtc kaput oldu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MERKEZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1.6 tipo slx i 160.000 km kullandım hiç yola kalmadım.

annem megane 2 dizel ile 250.000 km ye dayandı hiç sorun yaşamadı.

sağlam zanettiğim opel astram 20.000 km deyken ateşleme bobini bozuldu şaşırdım üzültüm sonra unuttum. şimdi arabam 33.000 km de marş a basıyorum marş alıyor ama motorda hayat yok çalışmıyor. sorun ne bilmiyorum yatsın öyle yaza doğru yaptırırım. açayip sinirim bozuldu. bundan sonra araba eğiştirecek olursam kesinlikle opel almam. belki 1.3 dizellerine bakarım oda motorları fiat diye.

benzin pompası arızalanmıştır belkide, ama o km de o arızalar can sıkıcı hakikaten. 100.000 üzeri km lerde olacak arızalar genelde senin yaşadıkların.

geçmiş olsun fazla baş ağrıtıcak bişey değildir umarım yinede mide bulandırıcı, astra G alırken -daha bu forumu bilmezken- araştırmıştım biraz gtc'i bi çok forumda motordan sorun yaşayanlar vardı ama burda hiç şikayet dikkatimi çekmemişti kaç zamandır

Kaput oldu ne demek merak ettm ?

Geçmiş olsun.

Kaput oldu ne demek merak ettm ?

Geçmiş olsun.

halk arasında çok yaygın argo kelime genellikle kırılmak, bozulmak, iflas etmek gibi anlamında kullanılır. cümle içinde örnek vermek gerekirse lem bu bilgisayar gene kaput oldu diyip sinir durumuna göre küfür ile devam edilebilir. küfür edilirse de behsi geçen nesneye karşı küfür edilmeli eğer kelimeyi kişi için oturtulmuşsa hoş sonuçlar doğurmaz. yada benim başlıkta bir örnek olabilir aslında bende çok küfür ettim : ))))) ama forum müsayit değil.

benzin pompası arızalanmıştır belkide, ama o km de o arızalar can sıkıcı hakikaten. 100.000 üzeri km lerde olacak arızalar genelde senin yaşadıkların.

hakikaten can sıkıcı 100.000 değil 50.000 olsa üzülmiyecem.

geçmiş olsun fazla baş ağrıtıcak bişey değildir umarım yinede mide bulandırıcı, astra G alırken -daha bu forumu bilmezken- araştırmıştım biraz gtc'i bi çok forumda motordan sorun yaşayanlar vardı ama burda hiç şikayet dikkatimi çekmemişti kaç zamandır

teşekkürederim umarım baş ağrıtmaz bu tip sorunları genel olarak astra h kasalarda çok görülüyor.

Ben opel e kızıyorum ama sorunun kaynağı belkide yakıt. son 1.5 depoyu indirimli akaryakıt satan harem full istasyonundan aldım. önümüzdeki bir kaç ay yaptırmayı düşünmüyorum zaten benzin 4 tl yi geçmiş. yaptırınca sorun yakıttan çıkarsa forumda sizler ile paylaşırım.

benimde benzim pompam bozulmuştu 25 tlye almıştım sanayiden :D bakalım sana ne kaçmış tavşanmı faremi :D

gtc nin sorun çıkarmasına şaşırmadımda megane 2 250bin km iyi dayanmış :D
Bu arada bir aralar depoyu hep dibinde iki gram benzinle kullanıyordun. Ondan sorun çıkmış olmasın benzin pompasıyla ilgili filan.

can sıkıcı bir durum

benzın pompasının sigortasına bakarak başlayabilirsin tedaviye mesela.... bende de olmuştu ordan biliyorum. bir sıgorta yuzunden arabayı yakıyordum.

Geri