- Konuyu Başlatan
Hepsini ters takmalıydı şimdi ksttere bakıyorum 1 vida atlamış hepTam kasapta değilmiş . Ayıp olur kasaplarımıza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsini ters takmalıydı şimdi ksttere bakıyorum 1 vida atlamış hepTam kasapta değilmiş . Ayıp olur kasaplarımıza
Ahahahahah bu güzel bak. Bizde ne yapalım fabrikanın attığı ters vidayı sökmeye çalışalımHepsini ters takmalıydı şimdi ksttere bakıyorum 1 vida atlamış hep
En sevmediğim olay standart dışı cıvata varsa bulmak imkansız oluyorHiç bir birbirini tutmuyor eline geçen her vidayı değiştirmiş bağzı yerleri 1 2 şer vida eksik takmış
T50 bunu kim yaptı ama bilmiyorum karterin bütün cıvataları laşk cıktı 1 tane tutan yok araç topladım anlık veri alicam gazlarken araba 3 binde bir anda yürüyordu şuan 1700 1800 gaz var artık geliyor alt devirden 3 bindede yürüyor 3200 gibi bitiyor boş bayaEn sevmediğim olay standart dışı cıvata varsa bulmak imkansız oluyor
egryi t45 mi söktü t50 mi
T50 bunu kim yaptı ama bilmiyorum karterin bütün cıvataları laşk cıktı 1 tane tutan yok araç topladım anlık veri alicam gazlarken araba 3 binde bir anda yürüyordu şuan 1700 1800 gaz var artık geliyor alt devirden 3 bindede yürüyor 3200 gibi bitiyor boş baya
Karter cıvatalarında insanlar hepsorun yaşıyor nedense çok mu değerlidir nedir orjinal cıvatalarıT50 bunu kim yaptı ama bilmiyorum karterin bütün cıvataları laşk cıktı 1 tane tutan yok araç topladım anlık veri alicam gazlarken araba 3 binde bir anda yürüyordu şuan 1700 1800 gaz var artık geliyor alt devirden 3 bindede yürüyor 3200 gibi bitiyor boş baya
Abi fazla sıkıyorlar cıvata sertleştimi bırakmak lazım ama köküne kadar sıkınca bloktan gidiyor yuvalarKarter cıvatalarında insanlar hepsorun yaşıyor nedense çok mu değerlidir nedir orjinal cıvataları
alüminyum blok tabi helicoil mi yaptın pay vardı hatırladığımAbi fazla sıkıyorlar cıvata sertleştimi bırakmak lazım ama köküne kadar sıkınca bloktan gidiyor yuvalar