selam senin yakıt değerleri çok iyi kmde158 kruş ama yaklıt testi lanba yandıktan sonra tekrar yakıt almayla anlayamazsın ancak depoyu fulleyip bi 50-100 km gittikten sonra tekrar fulleyip alınan yakıt fiyatını yaptığın km ye bölersen km de yaktığı fiyatı bulursun ve yine 158 falan çıkarsa çok iyi ama ben buna ihtimal vermiyorum şehir dışı belki bunun altınada düşer ama bu değer şehir içi çok zor birde izmir düz biryer olabilirde ben zonguldakda otutuyorum 300 leri gören yakıt çok mükemmel diyo buraı çok ranpa o yüzden ortalama 300-350 kruş burada km deki yaktığı fiyat beim aracım dizel ama ben bile 350-400 kruş yakıyorum tabi benim vergi 240 seninki 675 deyilmi.Onur bey özellikle uzun yolda yakıt değerleri 1.3 CDTI motorlar için çok iyi ama gel gelelim şehir içi kullanımdaki yakıt değerlerine benim de 2 aydan beri şehir içi kullanımda 50TL +GTL yakıt ile maksimum kaç Km giderim testlerini yapıyordum.
Evet biraz önce mazot ışığı yandı ve istasyona yanaştığımda 50TL +GTL ile 316.3Km yol yapmışım Pompacı arkadaş her zamankinden mi abi dedi yap bir 50'lik dedim bakalım üzerine çıkabilecek miyiz Km'nin