Ynt: Astra J 1.3 CDTI 95 25 km/h yakıt tüketimi
Şehir içi şehir dışı karma bir depoyla rahat 1000 km yapıyor benim aracım, biraz ekonomi odaklı kullanırsam 1150 km civarı yol yapabiliyorum. Her ne kadar az yakıyor desekte araçlarımız gazı kökleyince tam bir mazot canavarı oluyor
turunc link' Alıntı:Arkadaşlar merhaba,
Forumda yeniyim, çok kapsamlı bir forum araştırması yapmadım. Belki daha önce cevaplanmış bir konu da olabilir; o yüzden kusuruma bakmayın lütfen. Şuan ki aracım 2011 model Kia Cee'd dizel tam otomatik. Aylık ortalama en az 1500 km yol yapıyorum. Bunun 1100 - 1200 km kadarlık kısmı tamamen TEM / Köprü trafiğine ait oluyor. Ayda 3-4 depo dolum yapıyorum. Ortalama hızım ise yol bilgisayarına göre 20 - 25 km/h arasında değişiyor. Her depo ortalamam ise 8 - 8,5 litre arasında değişiyor. Aracımda yaşadığım ve beni aracıma karşı soğutan olaylardan sonra satıp Astra J 1.3 CDTI Sport alma niyetindeyim. Benim paylaştığım güzergah / km bazında yol yapan deneyimli arkadaşların yakıt durumlarını merak ediyorum. Bu bilgiler eşliğinde bir depo ile kaç km yol yapabiliyoruz? Sakin bir kullanım tarzım vardır, zaten trafikteyiz agresif kullanmak zor
Şehir içi şehir dışı karma bir depoyla rahat 1000 km yapıyor benim aracım, biraz ekonomi odaklı kullanırsam 1150 km civarı yol yapabiliyorum. Her ne kadar az yakıyor desekte araçlarımız gazı kökleyince tam bir mazot canavarı oluyor