astra h 1.3 de yakıt sorunu var diyenlere???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06kpr19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese benden çay :D hit olan konuya bak yahu başlıkla alakası kalmadı nerdeyse :D
Bu arada aklıma gelmişken senin araba 6. vites 2500 devirde kaç litre yakıyo

Herkese benden çay :D hit olan konuya bak yahu başlıkla alakası kalmadı nerdeyse :D

10 lıtre yakıyor fatıh :) hortlatma konuyu yıne :D

FATİH ,
eve dönüşüm cuma akşam cuma akşam da çekeyim aynı yolda 2500-devir 6. vites
gecenlerde 6. vites 160 km/h bakmıstım 8-9 arasıydı.
ama anlık tüketim oldugundan 1 dakıkaya yakın ızlemek gerekıyor video cekeyim en iisi
ekleyeyım.
SOBANIN ALTINA KÖMÜR ATMAK LAZIM HACII.:)

Bizim evde bi ben bi babam kullanır arabayı ben 140ı çok nadir görürüm 110 120 seyrederim babamsa sever hızı 140 160 gider o yüzden merak ettim o hızlarda ne tükettiğini

Bizim evde bi ben bi babam kullanır arabayı ben 140ı çok nadir görürüm 110 120 seyrederim babamsa sever hızı 140 160 gider o yüzden merak ettim o hızlarda ne tükettiğini

cuma günü ölmezde sağ kalırsak:cry: bakayım.ama 9 lt yı bulmaz dıye dusunuyorum

Allah torunlarının torunlarını olmasada çocuklarını göstersin inş. Sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler yaşamayı nasip etsin..

1.3 CDTI(90 hp) ile yaklaşık 1400kg civarı işte 4 yetişkin + bagaj İzmir Antalya arası 4.5 litre ki hep klima ile gittik. Yol bilgisayarı olmadığı için rakam depoyu doldur boşalt şeklinde hesapladım ve 1 depo ile 900km'yi geçtim diye hatırlıyorum :D

Sabit hızda 6. vitesle gidildiğinde güzel rakamlar yakalanıyor ama yakıt bu ağırlıkla ş.içi pekte mutlu etmezdi sanırım. :)
Bu arada konu cidden çok zevkli ilerliyordu :kop: :D

Son düzenleme:
Biz ilçede olduğumuz için çarşıya çık gez gel en fazla 6km -ki bunun 2 km si bayır yukarı eve dönerken gaza hiç dokunmadan kapının önüne kadar indirebiliyorum arabayı :D
arabanın kendine gelecek vakti olmicak şehir içinde :D haliyle ortalamada yüksek olacak yinede 1.3 ün avantajı olacak işte..

ya arkadadaşlar bizim arabada şu anda ortalama yakıt tüketimi 6.9 ve 7.0 civarında bana çok geldi sizce de öyle değil mi?yalnız sürekli şehiriçi kullanıyoruz.Şehir dışı kullanımda cc'de anlık olarak dediğiniz değerleri alıyorum.Fakat genel anlamda şehiriçinde 7.0 fazla değil mi yaa?

Geri