astra h 1.3 de yakıt sorunu var diyenlere???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06kpr19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah razı olsun iki günlük dünya şurası birbirimizi kırıp ah almaya değermi yahu..
Sende benim kusuruma bakma çok zor bi dönem geçiriyorum sanırım yanlış yerde patlamalar veriyo..

madem öyle havalar ısınsın bıde oyle yapalım bı surus.

4.1-LT/100 KM çok dediler.Bızım oglan bunu duymasın uzulur.4 psıkolojık sınırının altına düşürelim.
Ama şuda var dunki değerleri yapacam dıye uykum geldı oylede tadı olmuyor yenı yasaya gorekı 120 KM çok guzel oluyor ne hızlı ne yavaş

Allah razı olsun iki günlük dünya şurası birbirimizi kırıp ah almaya değermi yahu..
Sende benim kusuruma bakma çok zor bi dönem geçiriyorum sanırım yanlış yerde patlamalar veriyo..

:):hıh::hıh:
OLSUN OLACAK O KADAR
:hıh::):hıh:

merhaba ,

Bazı arkadaşlar Astra yı ekonomik diye alanlar var ama uzun yolda 5,3 den aşağı yakmaz!!!
Diyenler'e
Aşağıda Fotoyu ekledim bu değer bu sabah çekildi.
Ve bu araç '11 model.
100 KM nin 90 KM si şehirlerarası ve genelde Dün olan Konya -ANKARA karayolunda sıcak 4 derece civarı.
Araç 4500 KM de

videoyuda da ayrıca aldım.Akşam eklerim
Çünkü bazıları çıkar yokuş aşağı salmıssındır der.;)

cok guzel rakam insalla boyle devam eder...

Güzel değerler yazın biraz daha düşer demek. Benim 206 HDI de araç dolu + klima açık 90 km ort hızla 4.3 litre yakıyo. Astrayıda zorlasan demek o kasaya o da aynı yakacak.

güzel değerler yazın biraz daha düşer demek. Benim 206 hdi de araç dolu + klima açık 90 km ort hızla 4.3 litre yakıyo. Astrayıda zorlasan demek o kasaya o da aynı yakacak.

evet aşaği yukari oyle olur.
Daha klima acik yolculuk yapmadim ama cok fazla da değerleri artiracağini düşünmüyorum acikcasi 0,5 lt değiştirir max.diye düşünüyorum.
90 km hizla gitmis olsaydimda herhalde 3,7 lt falan yakardi.ama işte aslinda değerleri hiza gore yazmak daha mantikli bence.
Yasal sinir 120.120 ile yolculuk daha tatmin edici.105 le yaptim ama sanki araba gitmiyor :)

Son düzenleme:
murat kardeş, o değilde senin araba neden hala çok yakıyor anlamadım..

murat kardeş, o değilde senin araba neden hala çok yakıyor anlamadım..

VAY ARKADAS
BIZDE ANLAMADIK NEDEN BU KADAR COK YAKIYOR.ANLAT HELE NE YAPMAK GEREKIYOR AZ YAKMASI ICIN.:confused::confused::confused:

madem öyle havalar ısınsın bıde oyle yapalım bı surus.

4.1-LT/100 KM çok dediler.Bızım oglan bunu duymasın uzulur.4 psıkolojık sınırının altına düşürelim.
Ama şuda var dunki değerleri yapacam dıye uykum geldı oylede tadı olmuyor yenı yasaya gorekı 120 KM çok guzel oluyor ne hızlı ne yavaş

paylaşım için teşekkür ederim. araç tüketimi ile ilgili yakalamış olduğun değer gerçekten müthiş. böyle devam eder inşaallah. benim aracın değeri ortalama 5.3 ve arabam 2000 km de. easytronic olduğu için bu değeri bulmam belki çok zor ama eski arabamda Bor tasarruf sistemi olan 1020kg lik civic in 7lt yaktığını ve her 100km de 10tl fazla verdiğimi düşününce bu arabanın gerçekten az yaktığını söyleyebilirim.
paylaşımın için tekrar teşekkürler ve devamını bekliyorum.

---------------------------------------------------
astra 1.3 cdti ess. easy. K.P. 2011 şimşek gri ;)

VAY ARKADAS
BIZDE ANLAMADIK NEDEN BU KADAR COK YAKIYOR.ANLAT HELE NE YAPMAK GEREKIYOR AZ YAKMASI ICIN.:confused::confused::confused:
:kop::kop::kop::kop:
sabrına hayran kaldım kardeşim:p:p:p
şaka yapmak istedim sadece :D
hakkını helal et kardeşim biraz kızdırmak istemiştim :D

Geri