astra h 1.6 cosmo geç çalışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Recep026
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Recep026

Kayıtlı Kullanıcı
26-Eskişehir
Siteyi ziyaret et
2005 astra h cozmo 1.6 benzin+lpg li aracım yaklaşık bir aydır sabahları zor çalışıyor. kontagı açtığımdan benzin pompasının sesi duyuluyor gösterdeki kontrol ışıkları söndügünde marşa basıyorum ilk marşta sadece gıy gıy gıy marş sesi geliyor hiç çalışacakmış gibi değil, ikinci marştada aynısı oluyor sonra motor bi sarsılıyo sanki çalışacak gibi ama yine yok, üçüncü marşda bu sefer motor sarsılıyo çalışırmış gibi yapıyor fakat yine çalışmıyor dördüncü marşta çalışıyor fakat sanki 4 değilde 2 silindir çalışıyomuş gibi bikaç saniye sonra araç kendine gelip normal çalışmaya başlıyor daha sonra akşama kadar stop edip marşa basışında hiç bi sorun yok yarım marşda çalışıyor yardım edebilecek birileri varsa sevinirim.

benzin filitresi tıkanmış olabilir

benzin filitresi tüpün filitresi hepsi yeni değişti

Recep Bey, Lpg yi tamamen %100 bitirin ve almayın. Benzindeyken stop edin. Sonraki gün ilk marşınız düzgün olacağını tahmin ediyorum. Bir deneyip bilgi verin.

iki gün önce lpg sistemini tamamen devreden cıkardılar yani şuan benzinde çalışıyor aracım lpg beyni ve aracın kendi beyni arasında bi uyumsuzluk olduğunu söylediler lpg beyni devreden çıkınca bikaç gün böyle kullanılırsa düzelir dediler iki gündür sabahları marşa basıyorum ama bi değişiklik yok pek düzelecekmiş gibi görünmüyor ama bakalım hayırlısı.

iki gün önce lpg sistemini tamamen devreden cıkardılar yani şuan benzinde çalışıyor aracım lpg beyni ve aracın kendi beyni arasında bi uyumsuzluk olduğunu söylediler lpg beyni devreden çıkınca bikaç gün böyle kullanılırsa düzelir dediler iki gündür sabahları marşa basıyorum ama bi değişiklik yok pek düzelecekmiş gibi görünmüyor ama bakalım hayırlısı.

Lpg yi bitirmeniz lazım, boşaltırın o zaman. Enjektör kaçırıyorsa devreden çıkarsanız da kaçırır.

2005 astra h cozmo 1.6 benzin+lpg li aracım yaklaşık bir aydır sabahları zor çalışıyor. kontagı açtığımdan benzin pompasının sesi duyuluyor gösterdeki kontrol ışıkları söndügünde marşa basıyorum ilk marşta sadece gıy gıy gıy marş sesi geliyor hiç çalışacakmış gibi değil, ikinci marştada aynısı oluyor sonra motor bi sarsılıyo sanki çalışacak gibi ama yine yok, üçüncü marşda bu sefer motor sarsılıyo çalışırmış gibi yapıyor fakat yine çalışmıyor dördüncü marşta çalışıyor fakat sanki 4 değilde 2 silindir çalışıyomuş gibi bikaç saniye sonra araç kendine gelip normal çalışmaya başlıyor daha sonra akşama kadar stop edip marşa basışında hiç bi sorun yok yarım marşda çalışıyor yardım edebilecek birileri varsa sevinirim.

bence siboplar gitmiş gibi geç çalışma çalışınca sarsılma sibopların belirtisi buda opellerin kronik sorunu siboplar magnezyum

motor soğuk iken motor kompresyon testi yaptırın ve sonra motoru çalıştırın biraz çalıştıktan sonra stop edip tekrar kompresyon testi yapın sibopların bitik olduğunu göreceksiniz sonucu buraya yazın :D

arkadaşlar yarın tatile gidicem dönüşte tansu güürler beyin dediği kompresyon testini yaptıracam ayrıca emre ünan beyin dediği gibi tüpüde bitirip deniyeceğim sonuçları ilk fırsatta burada paylaşırım yardımlarınız için teşekkürler.

Geri