Astra H, 18" jantlar, Yay ve Direksiyon Kaplaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cidden harika olmuş ya maşallah Allah Kaza bela vermesin :) İstanbulda böyle direksiyon kaplıyan yer varmıdır acaba ? =)

yaylar

maxtrac marka 3,5CM

Hocam bende yay almak istiyorum ama maliyeti nedir acaba? Bir de amortisörlerin değişmesi şart mı acaba??? Bu konuda bilgi sahibi değilim bilgilendirirseniz sevinirim. =)

cidden harika olmuş ya maşallah Allah Kaza bela vermesin :) İstanbulda böyle direksiyon kaplıyan yer varmıdır acaba ? =)

istanbulda bagcılarda biyerde yapıldı ama adres telefon istedim daha gelmedi.

Hocam bende yay almak istiyorum ama maliyeti nedir acaba? Bir de amortisörlerin değişmesi şart mı acaba??? Bu konuda bilgi sahibi değilim bilgilendirirseniz sevinirim. =)

400tl civarında yay maliyeti var, 3,5 cm lik yay taktım ben, 5cm takanlarda var orjinal amortisörlere.

Masallah allah kaza bela vermesın dıreksyonu cok begendımm =)

eyvallah sağolasın

çok güzel olmuş maşallah Allah nazardan saklasın

Togah çok güzel olmuş kazasız belasız sürüşler ;)

her ikiside çok süper olmuş Maşallah. yaysız jant ile araba leylek gibi duruyo illaki yay şart.

direksiyon sıfır gibi olmuş, çok başarılı.. ben de yaptırmak istiyorum ama istanbula bu ara yolum düşmez gibi...
aracınıza fazla ekleme yapmayın amele aracına dönmesin bence, tadında yapılan herşey bizim astralara çok yakışıyor.. Allah kaza bela vermesin

Geri