Astra h xer motor direksiyonu sağa sola çevirince ve kasislerden geçerken ses geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Krksokan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Krksokan

Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
Selamün aleyküm 2012 Astra h aracımda kasislerden geçerken ve rölantide park halinde direksiyonu sağa sola çevirince bir ses geliyor 2.viteste düşük hızda seyrederken de yapıyor alt takım kontrolü yaptırdım usta herhangi bir olumsuz durumun olmadığını söyledi ayrıca geri viteste gelirken de yapıyor ve çok canımı sıkıyor bu durum video çektim lakin dosya boyutu yüksek olduğu için yüklenmiyor tahmini olan varmı son olarak direksiyon kutusundan şüpheleniyorum

Youtube veya benzeri bir platforma yükleyip buraya atabilirsiniz. Ayrıca amortisör değişimi yaptınız mı ? Takozdan da ses yapabiliyor.

Youtube veya benzeri bir platforma yükleyip buraya atabilirsiniz. Ayrıca amortisör değişimi yaptınız mı ? Takozdan da ses yapabiliyor.
Amortisör değişimi yapmadım takozlara da bakilmadi henüz onlara da baktiracagim

Hocam sorunu çözdünüz mü? Aynı sorun bende de bulunuyor şuan.

Hocam sorunu çözdünüz mü? Aynı sorun bende de bulunuyor şuan.
Sorun çözüldü sol salıncak arızalı çıktı kaç kez baktırdım direksiyon kutusu dediler hep artı direksiyona gittim İzmir'de kurumsal bir yer direkt usta bizzat kendisi gösterdi bana şuan bir problem yok çok şükür

Geri