İnşallah sorunun halledersin. Sana kolay gelsin.Diğer arkadaşlara da yardımcı olabilirsek de güzel olur.
Bugün sabah erkenden gittim FS OTOGAZ'a (atölye henüz açılmamıştı bekledim gelmelerini)
Faruk Bey baktı ve manifolttaki deliklerde problem olduğunu söyledi bu delikleri bir çeşit vidaya kırmızı ve koyu kıvamlı bi sıvı sürerek kapattılar, sonra biraz yukarıdan farklı 4 delik açarak emzik gibi aparatları oraya sokup montajı tamamladılar, programlama yeniden yapıldı ve şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor. özellikle gaz pedalına dokunduğumda tepki süresi benzindekiyle aynı çok şükür.
Faruk Bey çok düzgün, kalender bir insan, Ticari ahlakı,İlgisi, sohbeti gerçekten insana güven veriyor Ama yaşadıklarım bana şunu gösterdi. Maalesef ülkemizde benzin ve motorin fiyatları aldı başını gitti. Yani memur maaşıyla otomobile binmek neredeyse imkansız. LPG dönüşümü yaptırıyoruz ve bu sefer sorunlarla mücadele etmek için para harcıyoruz yine ekonomik olmuyor, Ah biraz ucuz olsa akaryakıt da hiç bu lpg işlerine bulaşmasak.çok üzgünüm ki artık durumu çok çok iyi olanlar ancak binebilecek arabalara.
Dilerim bu sorun ilk ve son olur ve bi daha para harcamak zorunda kalmam.