Astra H ampul tipleri beyaz isik icin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nofx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nofx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar astra h in uzun kisa ve sis lamabalarinin ampul tipleri nelerdir? birde beyaz isik icin hangi marka ampulu onerirsiniz ben takim olarak degistiricem kullanan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum tesekkurler

uzun h1
kısa h7
sis h3
park dipsiz

philips diamonvision iyidir

daha ucuz birşey istersen mtec in beyaz yana ampullerinede bakabilirsin, beyaz yanan ampuller çabuk keser ,orta bir kalite monza marka xenon takmanı tavsiye ederim

arkadaş belirtmiş ampul tiplerini xenon bağlatabilrsinz aksarayda kampanya var bu aralar 99 liraya montaj dahil takıyorlar 2 yıl falan garantili

NARWA nın yenı cıkan bir modeli war, %30 daha parlak ve %20daha beyaz 100w, bizim dukkanda ondan önerilio

beyazlrın aydınlatmaları yağmurlu havalarda çok başarısız sislerede takarsan sisli havada hiç işine yaramaz bende de astra h var kısalara philips xtreme power serisi ampul taktım yine sarı ama standart ampule gore %80e kadar daha uzun aydınlatma vaad ediyor

ben eski arabamada beyaz diye taktım ama sarımtırak gosterıodu dedıgın gibi beyaza yakın bişi arıyorum

sarımtırak olmayan beyaz ampul olarak mtec cosmo blue'yi tavsiye ederim sarıya değil hafif maviye kaçıyor ama dediğim gibi yağmurlu havada önmünü göremiyosun onlar daha çok xenonlu araçlara uyumlu renk sisi ve uzunu olsun die satılıyor

philips diamonvision kullanıyorum çok menmunum. kristal beyaz-mavi gibi.

uzun h1
kısa h7
sis h3
park dipsiz

philips diamonvision iyidir

daha ucuz birşey istersen mtec in beyaz yana ampullerinede bakabilirsin, beyaz yanan ampuller çabuk keser ,orta bir kalite monza marka xenon takmanı tavsiye ederim
Allah Allah ben yazmıyorum bu mesajları ya :S

Geri