Astra H angel eye far angellar beyazmı daha sağlıklı sarı mı

sedataydin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar ben astra h hb aracıma angel eye far takıcam fakat alacağım yer ister sarı ister beyaz olabilir diyor angeller için sizce hangisi daha iyi olur sarımı beyazmı

Eğer farların xenonsa sarı renk angellar gece farlar açıkken de kendinş belli edecektir

bence de sarılar daha güzel olacaktır, parklarda sarı kalsın . ben taktırınca öle taktırıcam

Yok aracı alalı 6 ay olacak hemen hemen farlar orjinal sade farlar komple değişcek yani benim ki sarı yanıyor. ama parklarda iken beyaz sanki daha güzel gözüküyor.

sarı daha hoş oluyor bence

kesinlikle sari bence

semtuning merhaba bu angellarda fiyat değişikliği oldumu mustafa bey ne kadar 2009 astra mercekli angel eye farlarınız

su an elimde urun kalmadı ama sipariş verdim p.tesi elmde olucak en son 475 liradan sattim.Ama yeni ürün biraz daha uygun olucak .

sarı

su an elimde urun kalmadı ama sipariş verdim p.tesi elmde olucak en son 475 liradan sattim.Ama yeni ürün biraz daha uygun olucak .

gelicek ürünün markası ne acaba depomu?bazı satıcılar gerçek alman malı fk sattığını söylüyor doğruluk paya varmıdır acaba?

Geri