Astra H angel eye far angellar beyazmı daha sağlıklı sarı mı

angel eye far

ustam marka ne ciddi bide bunlar buhar felan yapıyor deniyor piyasada sakatlık olmaz alsak değilmi

beyaz angel daha tatlı durur

bence sari cok daha guzel duruyo...

ankarada özen ticareti bilen varmı arkadaşlar orjinal FK angel varmış ellerinde alman malı ordan mı alsam acaba diyorum ama görmeden de güvenemiyorum gerçektende FK mi diye.

Burak ben biliyorum Özen'i. Çoğu kişi memnun ürünlerinden, sorun olunca da bayaa ilgileniyorlarmış. Ancak FK-Depo bildiğim kadarıyla yine uzak doğu malı alman değil.

Can abi kendi sitelerinde de sahibinden.com daki ilanlarında da özellikle belirtmişler alman malı olduğunu ondan kafama takıldı.ankaradaki arkadaşların yolu düşerde bi bakarlarsa oraya sonuçta kutusunu falan görmek lazım merceğini kalitesini ozaman belli olur fk mi depomu diye.

Ben kargo paketine kadar resimleri göndermiştim Angelları alınca. Ama alır almaz benim gibi maaşallah dedirtmeden baktırmayın. Sonra dalıyorlar yandan yandan :) Piyasada bahsedilen hiçbir sorunu yaşamadım, son derece memnunum.

Özen Ticaretten aldım Ümit beyden. Başlık aağıdadır:
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=45561

sizinkiler FK mi çıktı yoksa fk/depo mu çıktı?mercek kalitesi aydınlatma durumu nasıl bende aynı yerden almayı düşünüyorum.

...

sizinkiler FK mi çıktı yoksa fk/depo mu çıktı?mercek kalitesi aydınlatma durumu nasıl bende aynı yerden almayı düşünüyorum.

Herşeyiyle FK'dan alıyorsunuz ancak Türkiyeye DEPO getiriyor yanlış hatırlamıyorsam. DEPO'nun üretimle bir alakası yok. Kutuda Türkçe yazı yok zaten :) Aradığınızda Ümit bey size "halkalar sarıdır, hatırlatayım" gibi tüm açıklamaları yapacaktır. Xenon zevke göre değişir ama ben 35 watt'lık H7 600k kullanıyorum , güçlü ampul veya 50wattlık bir set de olabilir. Kendi seçtiğim xenon'um dışında FK farlar ve sarı ledler müthiş.

FK ile DEPO ayni fabrikanin ürünleridir,ayni banttan cikar. Almanyaya giderken üzerine fk yazilir (ve ürün otomatikman Alman mali olur :))Diger ülkelere ayn, fabrikadan giderken, fabrika kendi markasini vurur ürünün üzerine DEPO.Sonuç olarak iki üründe taiwan mali,ayni fabrikada,ayni kalitede üretilen sadece marka farki olan ürünlerdir.

Geri