gule gule kullan harıka durmus astrada angel ama bunların beyazıda warmı??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba,
sem tuningin net adresi yok herhal bakmak isterdim yaptıkları işlere birde bir sorum olacak şimdi bu fardana alırsak aracımız garanti dışı kalmazmı elektriksel durumdan, yada servise taktırsak oluyor mu?
Yine bu far ile far ayarı yapılabiliniyor değilmi aşağı yukarı gibi ?
tşk. ederim.elektrıksel bakımdan herhangı bır tesısat cekılmıyor.orjınalın soketınden cıkıyor, bu farın soketı takılıyor.servıs kendı satmadıgı malı takmaya yanasmıyor.yukseklık ayarı yapılabılıyor.
tşk. ederim.
o zaman 2 yıllık garantinin bitmesini bekleyeceğim, çokta hevesliydim 3 bin ytl yüzünden cosmo yu alamadım şimdi uğraş dur işte benim aslında mercekli zenon olsa bile yeterli !
Servisten almak iöin sordum egem e njoy modele takamayız diye cevap aldım, garantinin bitmesine kaldı artık benim işne gerek var ya servisten almaya kalksan simdi bu farı 1500 ytl, yemisim garantisini. bisi olursa takarım orjinalleri kimsenin ruhu duymaz
astra H göre piyasada 2 tane mal var piyasada mix ismindeki angellar pek kaliteli değil çin malı genelde internetteki tuning shoplara mix depo olarak göreceksiniz arkadaş sem tuningten almış büyük ihtimal fkdır reform tuning seme mal veriyor bildiğim kadarıyla 20 adet gümrükten çekmiş az sayıda var fk olarak.Bilginize arkadaşlar.