Güzel olmuş arkadaşım güle güle kullan. Yalnız bende angelin beyaz sevenlerdenim, acaba angelin beyaz yananı da varmıdır ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel olmuş arkadaşım güle güle kullan. Yalnız bende angelin beyaz sevenlerdenim, acaba angelin beyaz yananı da varmıdır ki?
değilorjinal farlarin satilik mi ?
Angel'ları taktığımızda illa xenon olması mı gerekiyor. Ben far yıkama sistemim olmadığı için Xenon olsun istemiyorum aracımda, mercekli angel'lı normal far olmaz mı?
tabiki olur arkadaşım.neden olmasın....Hatta doğrusu normal far ampulüdür.Tuningcilerde satılan mercekli farkara sonradan xenon takıldıgında zamanla farın dış plastıgı eriyor...Uzun süreli kullanımda bunu arkadaşlar fark edecek zaten...Farda da ingilizce olarak yazar xenona uygun değildir diye...
arkadasım bence yanlıs bılıyorsun.cunku bu farlar yurtdısı yapımıdır.araba alırken sorarlar xenon paket ıstermısınız dıe ve xenon pakette merceklı far wardır.suana kadar kımsede ne boyle bı sorun duydum ne gordum.
....Orjinal xenon ayrı bir olay...Dikkat edersen tuning yapımı angel xenonlardan bahsediyorum....Farını çıkar farın altında xenona uygun değildir yazar....netten biraz araştır istersen...farın erimesi olayı çok sık karşılaşılan bir durum değil.Ama sitemizden bir arkadaş mercekli far alıp xenon takmıştı.erimişti...