- Konuyu Başlatan
herkete tsk ediyorum bu arada opelim nettin kiymetini bilin ford forum da bisey sordumiki gün gecti kimse cevaplamadigi gibi baska konu acanda olmamis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkete tsk ediyorum bu arada opelim nettin kiymetini bilin ford forum da bisey sordumiki gün gecti kimse cevaplamadigi gibi baska konu acanda olmamis
astra da astraydi bilen arkadaslar vardir 10500 euroya gittişaka gibi ya 5800 € astra kaçöa gitti acaba
fiyati evet 5800 burda focuslar ucuz gerci hepsi öyle tr ye göre renk fark yok diye biliyorum foto da öyle görünüyo zira arac kazasiz ve boyasiz diye söylediler.tabi yalanda olabilir ama ben baktim her yerine öyle kasada gözle görünen bir abeslik görmedim foto dan öyle görünüyo birde baska foto yükleyim.ankaradasin sanirim buzamana kadar benim ücüncü arabam 5 senede önceki iki arabayla da ankaraya geldim ankaraliyim her yaz gelirim eger gelirsem düsünüyorum eksiklerini yaptirmaya boya isi var biraz iki tanede cökük var tas tan dolayi tanidigin varsa giderizOriginalfoto
vergrößern
babam eski sanayicilerden simdi emekli yaptiracak yer bulunur da mesele yazin izine araba ile gitmek gözüm yemiyo valla gerci en yakin yer türkiyeye viyana sinira 1200km ankaraya 2100 bilmiyorum valla yaz gelsin bakalim