Astra h classıc 3 şehir içi yakıt tüketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siezma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar,
Sonunda bende opelimi satın alabildim. 2001 astradan sonra 2012 astra konfor paketli bir aracın 2. sahibiyim. Aracı alır almaz tek seferde yaklaşık 800 km yol yaptım. Yolun genelini 110 km cruize ile gedim. sonundaki yakıt tüketimi 6,5 lt ortalama verdi. Genede araca dün itibariyle Landırenzo LPG taktırdım. henüz yakıt ölçümü yapmadım ama %40 lara kadar ekonomi sağlamasını umuyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Sonunda bende opelimi satın alabildim. 2001 astradan sonra 2012 astra konfor paketli bir aracın 2. sahibiyim. Aracı alır almaz tek seferde yaklaşık 800 km yol yaptım. Yolun genelini 110 km cruize ile gedim. sonundaki yakıt tüketimi 6,5 lt ortalama verdi. Genede araca dün itibariyle Landırenzo LPG taktırdım. henüz yakıt ölçümü yapmadım ama %40 lara kadar ekonomi sağlamasını umuyorum.

Hayırlı olsun ama LPG nerde görsem hep bi sıkıntı yapmış diğer arkadaşlarda. Eğer tüketim cebinizi çok yakmıyorsa keşke benzinde bıraksaydınız.

şehir içi yakıt tüketimim bana çok fazla geliyor sizce normal mi
inanın çok ekonomik kullanıyorum gaza resmen korkarak basıyorum

Ekli dosyalar

• 2013-10-07-113.webp
    2013-10-07-113.webp
    31 KB · Görüntüleme: 13
11lt pek normal değil 98 astra 1.6 vardı g kasa X16XEL motor sizinkinin yanında yakıt canavarı o bile istanbul şehiriçi 8.6lt/100km yakardı

arakdaşımın 8 valf 2006 model 1.6 a3ü var o bile 10lt yakıyor diye hitler motoru diye dalga geçiyoruz.

brc marka tüp var,takıldığından beri sadece filitre değişti,her gün kırıkkale git gel,7.1 yakıt tüketimi ;)

11lt pek normal değil 98 astra 1.6 vardı g kasa X16XEL motor sizinkinin yanında yakıt canavarı o bile istanbul şehiriçi 8.6lt/100km yakardı

arakdaşımın 8 valf 2006 model 1.6 a3ü var o bile 10lt yakıyor diye hitler motoru diye dalga geçiyoruz.

peki ne yapabilirim ortalama hıza göre yakıt fazla mı diyorsunuz

Geri