astra h,corsa d opc sinyal cercevesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
serdar kardeşim senin bi rant sağlamaya çalışmadığın ap açık ortada zaten takma kafanı ha 80 ha 85 benim için bi fark yok gerekli çoğunlukta sağlanmak üzere bence muhabbeti çok uzatmadan pazartesi bitirelim işi ozamana kadar oğuz abidende haber çıkar ben ona kendi cep telimi vermiştim yerimide tarif etmiştim ama müsait olamadı heralde.bu opc antende benim pek hoşuma gitmedi kroma karşıyım arabamda jop tipi plastik anten işimi görüyor zaten bunu taksam spoilerim kırılır kesin:D

valla ben adamlarlar konustum dedilerki elimizde mal yok ama siz sipariş verirseniz biz 3 günde getirtiriz malı dediler.siz ne zaman sipariş verelim derseniz ben hemen gidip veririm bana yakın servis ;)

opc antenin uç kısmı böyle değil ki sonradan takılmış aynısı bendede var çünkü siyah kısım opc ama
03082008541.jpg

bende böle bi anten arıyorum göbeğini değiştirmeden sadece kısa çubuk güzel birşey olsun diyorum.maximize bu anten bagajı açınca spoilera değiyormu? benim anten spoilere sürttüğü için antenin göbeği kırıldıda göbeği değiştirdim filan şimdi tekrar kırılır diye çubuğu takmıyorum maalesef

aynen spoilera değiyor onun çözümü çok basit ön kaput filimlerini bilirsiniz şeffaf oluyor aynı malzemeden kulanıp küçük daire yada kare olarak deyen kısma yapıştırmak hiç birşey olmuyor boyasıda kalkmaz. :)

onun yerine jop tipi anten alın plastik zaten istediğiniz şekilde kıvrılıyor anten elastik.

valla ben bu anteni opc anten diye biliyoum bende bi forumda gördüm hatta parca kodu falanda vardı öle fiyat almıstım ama maximize senin anteni nerden aldın ve kaça mal oldu sana.bende bu tarz istiyorum aslında

geçen sene ağustostaa aldım arabayı çıkarır çıkarmaz stop anten kapı nikelajı falan filan hepsini söküp değiştirdim anten 15 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.

benim antende jop tipi zaten plastik fakat ben spoilera verdiği zarardan bahsetmiyorum anten çubuğunu monte ettiğimiz o dip kısıma olan zararından bahsediyorum o dibini kırmıştı.bagajı açtığım zaman spoiler antene sürtünce tavanda antenin olduğu yerde geçici hafif bi göçme bile oluyor.

alla alla çok mu sert açıyorsun bagajı? nasıl göçtü ki?

Geri