astra h,corsa d opc sinyal cercevesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadi bi güncel diyelim bari 85 lira en son fiyat serdarın aldığı.

arkadaşlar aracaı satıyordum son anda bi degişiklikten dolayı satmaktan vazgectim :) aracım bana kaldı :D bence artık sinyal cercevesine ragbet olmucak.kesin alıcaklar sölesin bizde ona göre siparisimizi cekelim derim siz ne dersiniz?

gunaydın arkadaslar ne oldu yaa bızım cerceveler ses seda yokmu hadı hızlandıralım bole uzun ıs ıyı dgldır 85 e ınmıslerse alalım bklemeyelım artk:D

img0144m.jpg

__34 EU 8808__

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=41637

yaz bi tanede bana serdar ..etrafına yapıştırıyoruz dimi çerçeveyi başka bir işlem yok

aytekin abi etrafına yapıstırmıyoruz.yanlardaki sinyali cıkartıyoruz.bu cerceve yapıstırılıyor ondan sonra sinyalbunun üstüne takılıyor diye biliyorum :D

o zman toplu olarak alıcaksak erdemirden bunları bizden işçilik almasınlar..bütün araçlara taktıralım orada

onu daha konuşmadım ama konusurum aytekin abi.istanbulda taktırcak olanlar erdemirde taktırır istanbul dısından alcak olanlarada montaj yapılırken foto ceker yollarız onlarda ister kendileri takar fotolardan yardıum alarak isterlerse serviste taktırırlar

olabilir sen bi liste yap isteyenleri ne diyo bakalım erdemir...mehmet bey var servis müdürü pazarlık işi onda bitiyor aklında olsun serdar

mehmet beyi tanımıyorum ama görsem tanırım.3senedir devamlı erdemire gittigim için az cok nazım geciyor.sen tanıyorsan senin adını verim aytekin abi bide öle pazarlık yapım tekrardan

1-serina
2-burak_skry
3-mert0
4-ali 35BPC06
5-Mutlu KOÇER
6-i-tec
7-
8-
varmı başka almak isteyen?

Geri