astra h,corsa d opc sinyal cercevesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla ben en son bodykiti alırken muhabbet etmiştim. 1 sene falan oldu unutmuştur ama şeker gibi adam biraz zorlamak lazım sadece pazarlık yaparken =)

izmirden bikaç kişi daha çıkabilir sanırım bi duyurmak lazım ben hertürlü hazırım parayı sizden birine yollayım alıcağınz zaman.

tamam burak o zaman sen duyur izmirden duyurabiliyosan daha.opelim.netten daha alıcak kişi cıkmaz sanırım.artık siparişi vermeye hazırlanalım

]1-serina
2-burak_skry
3-mert0
4-ali 35BPC06
5-Mutlu KOÇER
6-i-tec
7-alperen5834
8-
9-
varmı başka almak isteyen?

Serdar Ali ve mutlu zaten yazmislar isimlerini onlar disinda cagri gormustur zaten niyeti olsa yazardi ismini bide ozgun var onlada bi muhabbetim yok mutlu sorucakti.

Ben çok kararsızım alıp almama konusunda.Arabanın baska oncelıklerı var aklımda çünkü..Sipariş ne zaman verılıcek ben hafta bası gibi verırım kararımı tam anlamıyla.

bu arada arkadaslar benım ıncelememe gore bızım sınyal camları da bu cerceveye uyumsuz . o cerceve gelırse sadece bızdekı sınyal camları uzerıne buyuk gelıyor dıye hesapladım sınyal camıyla bırlıkte 85 tl ıse sorun yok ama bu manada bı sorun war bılen bı arkadas warmı acaba? bı arastırabılırmısınız satın alınan yere sorularak gıderılebılır , sınyal camlarıda ucrete dahılmı deılmı? weya uygunmu bızım sınyal camlarına o cerceveler

valla ali batucana sormak lazım bunu corsa dnin sinyali ile bizim astraların sinyali aynımı acaba?

arkadaşlar ben baktım corsanınk ile astranınki aynı.ama yarın kısmetse servise ugrarım bi sorarım ama aynı diye biliyorum ;) kimse için mahsur yoksa bu hafta içi siparisi verelim diyorum yanı önümüzdeki haftaiçi :D

Geri