Astra H De ''bor'' Deneyimi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
Tek Kelimeyle Mükemmelll..... Israrla Herkese Tavsiye Ederimmmmmmmm

demek koydun bor arabaya gökhan hayırlı olsun daha erken ama çok mu fark var birde bu bor un fiyatı nedir?

bor normalde 55-60 ytl sanırım. ama site üyelerine 45 ytl ye veriyor başkan. yani opelteam

dediğim gibi, detaylı bilgi verirmisin?

koymadan önceki aracın durumu ve koyduktan sora değişenler?
varsa koyduğun ""bor'un"" resmi yada markası...

arkadaşlar büyük bir zevkle anlatayım nelerin değiştiğini:)) aracım şimdilik 38 bin kmde. bundan önce bi arıza oluştu servis sorunu anlayamadı meğerse tüpün filitreleri tıkanmış neyse onu tamir ettirirken aklıma geldi. hemen servise döndüm ve bor koymaları halinde olabilecek sorunları ve olumlu özelliklerini sordum. verilen cevaplar beni fazlasıyla tatmin etti ve en önemlisi servis müdürü ' herhangi bir zararı olsa biz yetkili servis olarak ne öneririz ne de kefil olruuz' dedi...
gelelim benm ilk aşamada hissettiğim farklara... biliyorsunuz benm arabam kendi civarımdaki yolda 180 ni geçmiyordu ben bunu yola bağlıyordum ama bugun o yolda tam olarak 200 ü gördü araba.( araba tek kişiydim ve başka yük yoktu ayrıca lpgde) buna ek olarak ara hızlanmalar ve çekiş çok belirgin bi şekilde arttı.. motor daha sessiz çalışıyr. yakıttada ekonomi sağlar dedi ama henüz onu ölçemedim...

şimdilik izlenimlerim bunlar. fiyat olarak 45 ytl + yağ parası.

Hayırlı olsun Gökhan ankara'ya gidince bende deneyeceğim..birde bosch super4 bujileri taktırdık mı tamamdır olay:D

pki sna bişi sorcam, aracımın bakımları 4.000km önce yapıldı.. dolayısıyla, yağ-yağ filtresi de değişti...
sence 6.000km daha bekliyip mi bor koyduriyim, yoksa gidip yağ ve filtreyi değiştirip hemen deniyim mi???

pki sna bişi sorcam, aracımın bakımları 4.000km önce yapıldı.. dolayısıyla, yağ-yağ filtresi de değişti...
sence 6.000km daha bekliyip mi bor koyduriyim, yoksa gidip yağ ve filtreyi değiştirip hemen deniyim mi???

bak bende yağ değişeli 7000 olmuştu ve 8000 km daha vardı yağı filan değişmeye ama ben bu boru bi civic te kullanan arkdaşımdan esinledim hemen yağı değiştim boru koydurdum bence değer... ama kesinlikle yağla aynı anda olması lazım dendi bana...

Geri