Astra H De ''bor'' Deneyimi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar büyük bir zevkle anlatayım nelerin değiştiğini:)) aracım şimdilik 38 bin kmde. bundan önce bi arıza oluştu servis sorunu anlayamadı meğerse tüpün filitreleri tıkanmış neyse onu tamir ettirirken aklıma geldi. hemen servise döndüm ve bor koymaları halinde olabilecek sorunları ve olumlu özelliklerini sordum. verilen cevaplar beni fazlasıyla tatmin etti ve en önemlisi servis müdürü ' herhangi bir zararı olsa biz yetkili servis olarak ne öneririz ne de kefil olruuz' dedi...
gelelim benm ilk aşamada hissettiğim farklara... biliyorsunuz benm arabam kendi civarımdaki yolda 180 ni geçmiyordu ben bunu yola bağlıyordum ama bugun o yolda tam olarak 200 ü gördü araba.( araba tek kişiydim ve başka yük yoktu ayrıca lpgde) buna ek olarak ara hızlanmalar ve çekiş çok belirgin bi şekilde arttı.. motor daha sessiz çalışıyr. yakıttada ekonomi sağlar dedi ama henüz onu ölçemedim...

şimdilik izlenimlerim bunlar. fiyat olarak 45 ytl + yağ parası.
Gökhan 200 ü nerde yaptın.yeşilhisar incesu arasımı yoksa?

evet boğazköprüden başladım nevşehir kavşağına kadar:)
Aman radara dikkat.incesu ile yeşilhisar arasında iki yolun ortasında bir araba bekler aklında olsun.gerçi biliyorsundur devamlı gidip geliyorsun.03 plaka Astra görürsem korna çalarım:Dbenimki 34 D plaka yeşil hb astra f kasa:)

Aman radara dikkat.incesu ile yeşilhisar arasında iki yolun ortasında bir araba bekler aklında olsun.gerçi biliyorsundur devamlı gidip geliyorsun.03 plaka Astra görürsem korna çalarım:Dbenimki 34 D plaka yeşil hb astra f kasa:)

tamam uyarın için tşk ederm biliyordum ara sıra görüyordum en azından:) tamam bende dikkat edrim artık f kasalara:) az önce yahyalıdan geldim bu arada.)

Geri