Herkese merhabalar abilerim arkadaşlarım size katalizör hakkında danışmak istiyorum aracimda 0420 hata kodu var ve sürekli yazıyor katalitik verimi eşik değeri altında diyo önceden lpgde yanardi bu egzoz emisyon ışığı p 171 hatası verirdi benzine geçince 1 gün sonra sönerdi şimdi lpg benzin fark etmiyor lambayı söndürünce 20-25 kn sonra yanıyor lamba geçen söndürdük lambayi 20 km sonra benzinde giderken yandı lamba hata kodu yine 0420 aynı aracın çekişįnde bir sorun fark edemedim ama araç bazen ilk marsta almıyor ikincide çalışıyo aracı benzinde kullandığım halde sabah ilk çalışmada egzoza bakıyorum duman çıkmıyor elimi eksoza yakınlaştırınca az duman geliyor internette okudum katalizör tıkanma olunca araç bazen ilk marsta almamazlik yapıyormuş ne kadar doğru bilemem ve katalizör iptali yapmak istiyorum bu arıza lambası yüzünden ve sıfır katalizör fiyatları pahalı olduğu için her sanayiye gittiğimde arıza kodu silme için 20 tl veriyorum ve onlarca kez lpg ayarı dendi lpgden yanar dendi birçok kez lpg ayarı yapıldı sonuç yok bu sefer kökten çözüm arıyorum katalizör iptali yapmak istiyorum görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim