fiat almayı düşünüyodum heryanından ses gelir dediler hevesim kaçtı astra h iyidir dedim durum farklı değilmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fiat almayı düşünüyodum heryanından ses gelir dediler hevesim kaçtı astra h iyidir dedim durum farklı değilmiş
Astralarda meşhurdur , takur tukur gacur gucur , bu tarz sesler duyarsın sadece buna alış derim, servıse bosuna gıdıpde para verme caresını bulamazlar kronık bırsey.. Bılmıyorum suanlık cıkıyormu ama yakın bır zamanda koltuklarından da gıcır gıcır ses gelmeye baslıycak ondan dogal bunlar
yazın aracı sıcakta bıraktığımda vitesin kenarlarından gelen tıkırtılar var...dokunduğunda ses yapıyor zaten..bir de grafik bilgi ekranının önüne parmağınızla bastırdığınızda ses yapıyor..onun dışında ön konsoldan ses duymuyorum..zaten bunlarda yeterli..
Vites değişimi ile direksiyon tıkırtısının bağlantısını anlayamadım. Belki araç yığıldığı için titreşimden dolayı önden ses geliyor ve direksiyona bağlıyor olabilirsiniz. Bu tabiki benim yorumum duymadan net bir şey demek güç.
Her araçta bozuk zeminde giderken az ya da çok ses gelir önemli olan bence asvaltta gidiyorken ses geliyorsa problemdir. 3 senedir aracımı kullanıyorum kronik herhangi bir tıkırtım yok çok şükür.
Direksiyon tıkırtısı ile ilgili çevirince gelen çıt çıt sesi benim aracımda da olmuştu airbag zembereğinin direksiyona değmesinden kaynaklandığını söylediler ve çok kısa bir sürede garantiden yapıp verdiler, hiç bir problem de yaşamıyorum o zamandan beri.
kardeşim serviste izolasyon yaptırmayı dene kadran altına. özellikle kış aylarında artıyo bu ses, geçen sene izolasyon yaptırdım kurtuldum ben.