astra h elegance ve cosmo acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan y@vuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

y@vuz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar çok acil fikrinize ihtiyacım var;
elimde alacağım astra için 2 aday var.
1. astra h hb 1,3 cdti elegance 2009 4.500 km de. düz vites
2. astra h hb 1.3 cdti cosmo 2008 40.000 km easytronic+sunroof

benim gönlüm 2. den yana ama karar veremiyorum. ikisinin de fiyatı aynı sayılır. siz olsaydınız hangini alırdınız?

Tabi ki cosmoyu alırdım ama şöyle bişey var elegance modelin km si insanı düşündürüyor. Ama yine de tercihim cosmo olurdu..

çok bi donanım farkı yok sanırım. sunroof dışında. elagance km si çok düşük ben olsam onu alırdım.

cosmonun sunroof ve easytronic olması beni çeken. çünkü bundan önceki aracım corsa easytronicti alıştım ona. düz de kullanırım ama istanbulda easytronic çok güzel yaaa....

cosmoyla elegance arasında fark mutlaka var elektrikli katlanır ayna cosmo da var misal elegance modelinde bu var mı bilmiyorum. Araç hem cosmo sunroof falan var full+full araba bence cosmo..

Güvenlik
apply.gif
ABS
apply.gif
ASR
apply.gif
ESP
apply.gif
VDC
apply.gif
EPS
apply.gif
EDL
apply.gif
EBD
apply.gif
AAS
apply.gif
BAS
apply.gif
HHC
apply.gif
Hava Yastığı (Sürücü)
apply.gif
Hava Yastığı (Yolcu)
apply.gif
Hava Yastığı (Yan)
apply.gif
Hava Yastığı (Diz)
apply.gif
Hava Yastığı (Perde)
apply.gif
TPM
apply.gif
Merkezi Kilit
apply.gif
Immobilizer

adamla konuştum. yukarıdakileri sallamadığını araçta var olduğunu söyledi. sizce var mıdır?

Eğer cosmo için görüştüyseniz 8 hava yastığı var diye biliyorum ağzına kadar dolu araba işte..

sırf cam tavan için bile alınır

Elegancenin km si ne kadar düşük olsada, benim şahsen tercihim cosmo olurdu. Cosmoda sunrof var, yarı deri koltuk ve iç döşemeleri var vs...

Geri