Astra H Farları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eleanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eleanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar Aracım 2008 Astra Sedan bir sorum olacakdı sellektör lambası(uzunlar) 55W normalde bende xenon olduğu için envai çeşit ampul denedim ama hiçbirinden istediğim performansı alamadım artık 85w luk bir ampul aldım bunu aracıma yarın takmayı düşünüyorum ama volt konusu içimde sıkıntı uyandırdı voltajı yüksek olunca bir sorun olurmu çok sellektör yaparım ama uzunları fazla kullanan biri değilim.

Teşşekürler

Yokmu yardımcı olabilecek arkadaşlar :(

tavsiye etmem...önce isinmasi farkli ki far icini yakar,ikincisi karsidan gelenin gözünü alir...trafik cikisi yoktur o lambanin yani tüv izni

Boşuna aldık desenize o zaman Teşekkürler

gecmis olsun..lakin bir sorum olacak neden sikintin var far ayari tutmuyor olabilirmi??? yani yolu aydinlatmasindan memnun degilsen..far ayari yaptir..tabii önce ic ayari...far ayarini sifira getir...belki aracin lambalari yere veya havaya cok bakiyor önünü aydinlatmiyor olabilir...normalde o far ve ampülleri test sonucu en iyisi yapiliyor

peki anlamadığım şu madem tüv onaylı değiller neden piyasada satılıyolarki bu kadar zararları var

tüv onayi olmayan o kadar mal varki piyasada sayma ile bitmez...mesela egozu ele alalim..herkez üretiyor..Almanyada bu var..ne oluyor tüve gidince izin belgesi tüv kagidini istiyor TÜV..yoksa muayeneden gecirmedigi gibi trafikten men ediyor araci söküp yine geleceksin orjinali ile...mesela arac alti aydinlatma..almanyada yasak...ve bunun gibi bir cok sey..ama satiliyor yasak degil. lakin aracina takilinca poliste görüsrse agir ceza ve söktürüp araci tüv'e sokturuyorlar.....bunlar yalniz kisa bir örnek... stvo diye kanun bunu sinirlamis,ve araclar bu standartlarda üretiliyor..stvo trafik girisi kurallari olarak kisaltilmisi

artık ampulleri değerlendirecez napalım piknikte falan krokodil e bağlayıp lamba yaparım :D

mesela xenon farlar sonradan cikan cin mallari..bunlarin izni yoktur buna inaniyorum..cünkü xenon far motoru olmasi lazim..ve saniyeni 100 de 1 inde yol sathina göre motor hemen far egimini yere uygun hale getirmek zorundan..karsidakinin gözünü almamasi lazim..simdi orjinal ütericiler bunu 1500 liradan veya yukari satarken ortaya 300 liraya senon satiliyor..al sana kisa örnek..sonuc kazalara sebbebiyet..
unutma kardesim..birak kurallari...dinimiz de kasten müslüman öldürmenin cezasi ilelebet cehennem...eger sen kurallari tanimaz dikkat etmezsen bu ayni kurala girer..Allah korusun hepimizi...her daim uzunlari daha karsidan aydinligini görme ile birak araci görmeden kapatirim..kimsenin canina kastetmemeye calsirim..cünkü insaniz önce,degerlerimiz yüksek..kendime yapmadigimi baskasina laik görmem...

Doğru diyorsunda gel gelelim bu lafı bizim türk insanlarına geçirmekte ben far ayarını en kısa zamanda yaptırmayı planlıyorum yükseklik falan doğru ama bi baktırayım genede

Geri