Astra h gtc spor yay yardımı

Arkadaşlar ben de Astra H GTC sahibiyim. Aracıma spor yay almayı düşünüyorum. Eibach prokit 35 mm düşünüyorum. Piyasadaki ürünler genelde normal 4 kapı Astra H ler için. Bu yatları GTC ye takabilir miyiz? Takarsak aracı düşürebilir miyiz?

GTC nin motorunu belirtirseniz daha kolay yardımcı oluruz

bildiğim kadarıyla 4 kapı ile GTC arasında çok fazla ağırlık farkı yok. O nedenle 1.6 benzinli için olan yaylar sizinkine de uyacaktır.

Ben almdan önce Eibach ın uygulama kataloğuna bakmıştım. GTC Turbo ile 1.3 CDTI ın yayları aynı kodlu idi.

bildiğim kadarıyla 4 kapı ile GTC arasında çok fazla ağırlık farkı yok. O nedenle 1.6 benzinli için olan yaylar sizinkine de uyacaktır.

Ben almdan önce Eibach ın uygulama kataloğuna bakmıştım. GTC Turbo ile 1.3 CDTI ın yayları aynı kodlu idi.

Aslında ben kendimi tan anlamıyla ifade edemedim. Şimdi astra h hb'in yayları muhtemelen gtc'ye olacaktır ama şöyle bi durum var. Hb astra, gtc'ye göre zaten yüksek. Hb için yapılmış spor yay HB'i alçaltabilir ama gtc'ye takıldığında pek bi fark olmayabilir. O yüzden diyorum ki gtc için üretilmiş bir spor yay alıp takmak lazım. Bu konuda belki atladığım teknik detaylar vardır olabilir. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Aslında fikir olarak doğru ama HB ,le GTC arasındaki yükseklik farkının büyük bölümü yaylardan değil GTC nin coupe tasarımlı tavan yapısından kaynaklı.

Bence en sağlamı takmak istediğiniz yayların aplikasyon kataloğunu bulmak. O katalog da gerekli bilgilere erişebilirsiniz.

ama önceki msj ımda da dediğim gibi benim hatırladığım kadarıyla Eibach da GTC 1.6 ile HB1.6, GTC 1.6T ile de 1.3CDTI yayları aynıydı

Bugün Maxtrac 35 mm spor yayın siparişini verdim. Genel olarak spor yay takanlar alçalmanın yetersizliğinden şikayetçi. Eğer ben de istediğim görüntüyü alamazsam orj yaylara dokunmadan bu spor yayları presleteceğim.

bende vogtland 35 mm aldım bakalım takınca paylaşacagım.

bende vogtland 35 mm aldım bakalım takınca paylaşacagım.

Evet ilerde almak isteyenlere fikir olması bakımından paylaşalım.

Orjinal haliylede yol tutuşunda zaten sorun yok ki bu araçların,hatta nette biraz araştırın yol tutuş konusunda birçok baba markanın baba arabalarını dahi solluyorlar,görünüm olaraksa benim zaten hoşuma gidiyor,teker ve çamurluk arasına eliniz dahi girmiyor ve zaten düşük gösteriyor aracı stok hali.Tabi bu şahsi görüşüm :)

Geri