astra h hella mercekli far montajı

patron ctesi full çekerim gündüz iş akşamda askere gidecek yeni işe giren bir arkadaşa veda partısı yapacağız

Hayırlı olsun Metin abi. Kazasız belasız. Uzunlara da 4300K xenon takınca sellektörde sorun olmuyor. Sitede Burak ve Kralın uzunları xenon.Sellektör dediğin o bence ;) Ama aküye fazla yükleme yapıyor.

abi hayırlı olsun çok güzel olmuş bütün enjıycuların yapmak istediğini yapmışsın güle güle kullan

Son düzenleme:
mertin dediği olay kısalardan uzunlara paralel bu şekilde bağlatırsak merceklerde havaya kalkıp uzun yapacak ..far ayar motoru soketten gelen cereyanla çalışıyor zaten

Son düzenleme:
aytekin abi harika adamsın vesselam :)

Hayırlı olsun Metin abi. Kazasız belasız. Uzunlara da 4300K xenon takınca sellektörde sorun olmuyor. Sitede Burak ve Kralın uzunları xenon.Sellektör dediğin o bence ;) Ama aküye fazla yükleme yapıyor.

saolasın uzunları düşünebilirim ama ilerde :rolleyes:

abi hayırlı olsun çok güzel olmuş bütün enjıycuların yapmak istediğini yapmışsın güle güle kullan

eyvallah sol

sanmıyorum farın içindeki soketli kablolara dokunmadı benim gördüğüm kadarıyla ama söyle yapabiliriz...2.montaj kime kısmet olacaksa onda deneriz :D

Son düzenleme:
bi-xenon olursa güzel olur

Son düzenleme:
benim xenon sislerim var :)

Geri