Astra H için cruise control ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
110 tl orjinal GM kolu + tech2 programı ve gerekli olan en önemli şey aracınızın 4 basamaklı güvenlik kodu...yoksa uğraş babam uğraş

aynen bukadar basit astraların bütün modellerinde bu özellik destekleniyor zaten yapılması gereken 1 kol ve programlama 150 lira gibi bi maliyeti var

cc fiyatı 120 tl ayrıca manuel vitesli araçlari için müşür gerekiyor oda 30 tl araya bir kablo çekiyor daha sonra tech2 cihazi ile programlama yapılıyor işcilik 30 tl isteyen varsa yardımcı olurum

geçen bende denizli otomata sordum. uzun yolda yakıt tüketimi açısından çok faydası varmış. easytronic araçlarda sadece sinyal kolu değişecek ve ayarlar yapılacakmış. lakin her takılan araçta çalışır diye bir kural yokmuş. çalışmayadabiliyormuş. 150TL fiyat verdiler.

eğer araç manuel ise fren ve debriyaja da müşür takılması gerekiyormuş. benim araç easytronc olduğu için müşür fiyatını sormadım.

astra H Dizel araçlarda devriyaj müşürü olduğundan sadece kol değişiyor.

Benzinli H larda müşür gerekli.

Tech2 cihazi ile CIM modülüne ve motora CC aktif ettip program atılıyor. Ve son olarakta tachoda CC nin çalıştığını gösteren led aktif ediliyor.

astra enjoylara uygulanabılıyor mu ?

Sizin arac dizel ise sadece kolu değişitip programlanacak.

evet aracım dizel .. onu iyi bir opel servisine sorim... sagolun

bizimkine de olur mu acaba birde ne kadara olur? astra essentia 1.4 benzinli 2005

Geri