Astra H için Hafif Jant Önerileri

ilk resimdeki jant zaten 19 18 i o kdar gzel durmaz bence, 3. resimdeki alınabilir ama steinmetzse yaklaşılmaz ;) aracın fotolarını çekmedim daha çekince upload edicem ;)

3. resimdeki steinmetz ile jant resimlerindeki ilk jantın tasarımla birbirine benziyor. eğer hafifse model olarak o jant alınabilir diyorum ben

5*110, walla param olsa hiç düşünmeden OZ alıcam ama şu an o kadar para ayıramam. Yukarıdaki Enkei güzel ama bence çok kollular astra h a yakışmıyor. Dediğim gibi 5 veya 6 kollu jantlar daha şık duruyor

bencede çok kollular yekışmıyor bizim araçlara.1. ve 2. resim dekiler güzel gibi artı olarakta bunlar düşünülebilir:
ap5.png

10638580202812mz57648z.jpg

cazq5dkr.jpg

Resimdeki GTC nin üzerindeki jantlar orjinal cosmo jantları sanırım. Tasarım güzel ama hem opel den alnca fiyat OZ seviyesinde oluyor hem de ben orjinalinde olmayan bir jant istiyorum.

Ama belirtmeden geçmiim astra lara en çok yakışan orjinal opel jantı da bu gtc de olan

kesinlikle öyle ama baya fiyatlı orjinalleri replikalarada pek güven olmuyor.bende 2. araçtaki jantı düşünüyorum markasını bilmiorum gerçi ama çok güzel jant ve araç iyi düşmüş tam istediğim bi görüntü gerçi bu alçaklıkla ekleri bi ayda parçalarım ben oda ayrı konu:D

bugün alıcı gözle inceledim arabamı, gerçekten de yay takınca ekleri sürtme riski çok olucak gibi. Çünkü ön taraf normalde bile yakın yere.

samuray jantlar var ona benzeyen bide lenso var lenso daha mantık lı

arkadaşlar bu lenso markası könig, enkei, oz kadar iyi bir markamadır acaba sağlamlık ve ağırlıkları nsl olur bunların?fiyatları diğer markalara göre biraz daha uygun gibi.

Lenso 'nun o markalarla alakası yok ama genel olarak orta seviyede olan bir jant markasıdır Lenso..

güzel modellerini görüyorum ama kalitesi yok demekki.oz'unda modellerini ben beğenmiyorum enkei veya könig alıcam sanırım ben istediğim ölçü ve model olursa.

Geri