Astra H için Hafif Jant Önerileri

5*110 bijon aralığı

Ya bu arada 1. ve 2. resimdeki modellere benzer jantlar Darwin Racing ve Hijoin dışında bulamadım. 2'si de dandik diyorsunuz. Bu modellere benzer kaliteli jant markası önerebilir misiniz?

5*110 bijon aralığı

Ya bu arada 1. ve 2. resimdeki modellere benzer jantlar Darwin Racing ve Hijoin dışında bulamadım. 2'si de dandik diyorsunuz. Bu modellere benzer kaliteli jant markası önerebilir misiniz?

abi aralığı biliyorum ağırlıktan bahsediyorum ben.jant ağırlığı ne acaba uğur kesin biliyodur o yeni değiştirdi.

www.wheelweights.net bu adreste bi cok jant modelinin agirliklari var ama aradiginiz modeller var mi bilmiyorum ;)

şöyle anlatyim 5 * 112 olan jantların bi çoğu bizim araçlara uyabliyor direk olarak yani uygulamasız ... ben 5*112 kullanıyorum mesela mercedese uyan jantlar uyabiliyor çift aplikasyon oluyor bazıları ;)

Ben o işe çok sıcak bakmıyorum. Ha sen güvenilir bir yerde yaptırmışsındır o ayrı. ama benim burda jantçı tanıdığım yok, adam satmak için "olur abi bunlar senin araca" der sonrasında bir sürü sorun yaşarım.

Ben o işe çok sıcak bakmıyorum. Ha sen güvenilir bir yerde yaptırmışsındır o ayrı. ama benim burda jantçı tanıdığım yok, adam satmak için "olur abi bunlar senin araca" der sonrasında bir sürü sorun yaşarım.

kesinlikle haklısın abi sonuçta 4 teker üstünde gidiyoruz bende güvenemem 5x110 olsun 10 kuruş fazla olsun.ben enkei veya könig düşünüyorum ozun bizim araçlara yakışan jantı yok hiç.

Oz maalesef çok pahallı, sadece kant alsak iyi de maalesef lastik de almamız lazım bu durumda maliyetler bayaa yükseliyor. Competetive ler ne kadar acaba ?

Geri