Astra H için Hafif Jant Önerileri

1 guzel benımkıne benzıo :D

Sanal ortamda otomobilinizde jantları deneyin
http://www.llantasyneumaticos.com/tienda.asp#configurador
MARCA seçeneğinden otomobilinizin markasını seçin
MODELO seçeneğinden otomobilinizin modelini seçin
03 COLOR alanından otomobilinizin rengini seçin
05 Suspension bölümünden aracınızın yüksekliğini belirleyin. Eğer aracınızdaki yayları değiştirip aracın yerden yüksekliğini azalttıysanız, buradan yüksekliği belirleyebiliyorsunuz
04 LUNAS seçeneklerinden cam filmi uygulaması yapabiliyorsunuz
02 LLANTAS alanından beğenmiş olduğunuz jantın üretici logosunu seçin.
SELECCIONA MODELO alanına az önce logosuna tıkladığınız üreticinin jantları listelenecektir. Aracınıza uygulamak istediğiniz jantın üzerine tıklayın. Hemen altta jant görüntülenecek ve jant ebatları listelenecektir. Uygulamak istediğiniz jant ebadının üstüne tıklayın. (örneğin 17″) Eğer yeni pencere gelirse, sizden lastik ölçüleri istenecektir. Arzu ettiğiniz ölçüyü seçin gitsin

AVA MTL 08 çok hoşuma gitti. Disribütör sanırım mutlu lastik. Mail attım, maalesef 5X110 kalmamış :(, bu model beni deli edecek

abi forumdan mert adında bi arkadaşta var replikalar 18inç çok güzel duruyo 2 aydır sorun yaşamamış benimde aklıma girer gibi bu jantlar sanki:S

Jant lastik olayında önceden de söylediğim gibi benim için ilk srada gelen unsur orjinal jant ve lastiklerimden hafif olması. Yoksa gsterdiğim modele benzer bir sürü jant var piyasada. Replikalar eğer hafifse düşünebilirim ama genelde ağır oldukları söyleniyor.

En sonunda gidip tarttırıcam bu orjinalleri, yeni jantları alırken de onları tarttırırm :)

Ben aldığım jant+lastiğide çıkan orjinalide evde tartının üstüne koyup tartmıştım. Hatırlamıyorum ağırlıklarını ama taktırdığım 500gram civarı daha hafif geldi:)

öncelikle iyi günler.elimde 17'' enkie jant var 2005 astra h de kullanıyordum ayrıca 4.5mm koni spor yay aracı orjinal haliyle sattığım için elimde şu an ilgini çekerse resimlerini yollarım...

bijon sayısı ve ölçüleri nedir jantların?

Geri