astra h için jant bakıyorum tavsiyeniz

imzadaki resime yakın bir jant.. ama o 20 inç falan sanırım ...kesinlikle hoş duracaktır sendede

20'' beni aşar abi istanbul yollarında cesaret ister :D

senin jipe minimum 20inc koy abi :) hatta bulursan orjinal cıkma (uygunsa tabi bijonları falan) RangeRover ın cok jantı var piyasada..

buarada ben rengini cok begendim aracın... tesisatınada diyecek bişey kalmamış :)

senin jipe minimum 20inc koy abi :) hatta bulursan orjinal cıkma (uygunsa tabi bijonları falan) RangeRover ın cok jantı var piyasada..

buarada ben rengini cok begendim aracın... tesisatınada diyecek bişey kalmamış :)

Abi Hüseyin doğru söylüvor volkana baksa adam vectraya 20 inc takmış :)

eyvallah hüseyin sağol :D benim bijon aralığım 5*114,5 ama dediğim gibi 20'' cesaret ister ince yanak + lastik istanbul yolları = felaket :D

11827182_1477608_7jtx569.jpg

bunlar uymazmı sana ya :D

yok ya hüseyin benim tarzım modeller değil onlar

5x112'ler takılıyor 5x110'a araştırdım biraz.enkei'leri görünce ben de çok etkilendim.işin ekonomik yanı el vermiyor.lastik jant 1600-1700 oluyor(o da 2ay kadar daha beklemem anlamına gelir)hatta opelin yıldız jantını bulup onu takıp bir süre sonra da performansı arttırarak 18" alabilirim.hondaların bijonları 5x114,3'tür.19" avarus zinik ya da motegi'ler efsane durur...

jant seçiminde 18" enkei rp03'lerin de seçenekler arasına girmesiyle kafa karışmış durumdadır:D

Geri