astra h için jant bakıyorum tavsiyeniz

Aracın 1.3cdti beni dinlersen 5*110 ölçülerinde 17" ve 215 45 17"yi geçme,bırak 18"i 225 40 17"bile ağırlaştırıyor+jant büyüdükçe lastiğin yanağı inceliyor ve tabanı genişliyor.Tecrübe:)...

Aracın 1.3cdti beni dinlersen 5*110 ölçülerinde 17" ve 215 45 17"yi geçme,bırak 18"i 225 40 17"bile ağırlaştırıyor+jant büyüdükçe lastiğin yanağı inceliyor ve tabanı genişliyor.Tecrübe:)...

jant çok hafif de yanaklar küçük o çekindiriyor.bir de lastiğin en düşüğü 740tl:Dbir de cdti'da powerbox var ama 1-1buçuk sene sonra muhtemelen dayanamayıp performans için başka birtakım işlere başvuracağım:)

ikiz olcaz desene..Hayırlısı:cool:

ikiz gibi olacak valla hayırlısı:rolleyes:.led stop, vogtland yay, enkei, cam filmi ikinci parti olarak düşündüklerim.ilk partide iki takım xenon ve powerbox vardı:D

Valla 5*112yi bende çok araştırdım. çok yol yapıyorsan pek tavsiye etmiyorlar. eğer siyah jant arıyorsan 5*112yide takarım diyorsan arkadaşım orj. awa 18'' jantlarını satıyor. hemde 600e! ilanlara koydum duruyor. istersen irtibata geçerim. az kullanılmış lastiklerle 1000e halledersin bence.

ava'ya çok baktım ben de fiyat çok güzel görünüyor ama lastikle beraber tuzlu oluyor.benim bulduğum enkei'ler daha da uygun:Dçok düşündüm sahibinden'deki avayı da...

Valla çok kaliteli bi jant bence. ben senede 25000km falan yapıyorum. (sehir içi + dışı)
onun için güvenipte alamıyorum 5*112. az yol apsam hiç durmam bende.

Ben bugün aksilik olmazsa beğendiğim jantların fotosunu çekmeye gideceğim. bakarsın onlara da fikir edinmek amaçlı.

Geri