astra H kapı dıregı kaplama

valla hocam güzel olmuş bende yaptırayım bari :) reklamcıda yaptırmıştınız değil mi?

evet evet bıldıgın bu cama beze yazı yazan reklamcı.bızım okulun ıslerını halledıyordu zaten.araya bunu da kıstırdık.zaten kendın de yapabılırsın.folyoyu al bır elıne de falcata.yapıstır ve kes:) yapıstırırken dıkkat et altına hava kalmasın.bunun ıcın de bır kıtabın cıltlı kısmından faydalanabılırsın.yapıstırıp ustunden gecmek ıcın

Ben yaptım aracın kapı cıtalarını 3m karbondan ama dısardan bı adam gıbı resım cekmek nasip olmadı.. Eğer el beceriniz varsa birde kolay kolay sinirlenmiyorsanız kendinizde yapabilirsiniz..

Ben kapı cıtaları,ön panjur, yan aynalar,arka bagaj kapagı cıtası ve dıreksıyon cevresını yaptım.. Dıreksıyonun bir resmi var paylasıyorum onu ..

bende bugün kendim yaptım bi farklı ve güzel oldu araba

evet evet bıldıgın bu cama beze yazı yazan reklamcı.bızım okulun ıslerını halledıyordu zaten.araya bunu da kıstırdık.zaten kendın de yapabılırsın.folyoyu al bır elıne de falcata.yapıstır ve kes:) yapıstırırken dıkkat et altına hava kalmasın.bunun ıcın de bır kıtabın cıltlı kısmından faydalanabılırsın.yapıstırıp ustunden gecmek ıcın

çok saolasın hafta tatilimde açık yer bulursam yaptırırım olmadı önümüzde ki haftaya kalır.yardımların için teşekkür ederim.

az masrafla hoş bir görüntü sağlıyor. güzel

bence kendin kaplamak yerine kaplatsan daha mantıklı.az bir malzemeye ihtiyacın olacak ve normalde folyoları top şeklinde satıyorlar.reklamcılarda satılan folyo ile kaplama folyosu arasında fark var..

pıano black ıstıyorsanız maslak da yapan var...