astra h kapı eşiği için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mstf

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba,
arkadaşım siyah astra classic 3 cdti aldı. aşağıdaki resimde işaretlediğim yere plastiğin aşınmaması için ne tür bi uygulama yapılabilir. benim aklıma folyo geliyor ama sizin de fikirlerinizi alalım.

Ekli dosyalar

• 19514090g8k.webp
    19514090g8k.webp
    12.2 KB · Görüntüleme: 85
plastık esıklerı yok dıye bılıyorum bende ınternetten satın aldım esıklerı ama tampon rengındekı bolgeye uygulanıyor

valla oraya çok ayagımı sürterım aşınacak bi malzeme degil ki

Kaput koruması yapılan banttan kesip yapıştırılabilir.

A4 E,

"""DİKKAT AYAKKABI İLE BASMAYINIZ!!!."""

YAZMAK VE YAPIŞTIRMAK.
MADE İN TÜRK İŞİ..:confused:

türk işi olan bizim sürekli bişeyler örtme çabamız
halının üstüne örtü, koltuklara örtü
bi ton para verip aldığımız canım mobilyalara
araba koltuklarına.....
dikkatli kullanıp sık sık temizletmek yerine bütün güzelliği örtülerin altına saklamak klasik bir Türk hastalığı

arkadaşlar merhaba,
arkadaşım siyah astra classic 3 cdti aldı. aşağıdaki resimde işaretlediğim yere plastiğin aşınmaması için ne tür bi uygulama yapılabilir. benim aklıma folyo geliyor ama sizin de fikirlerinizi alalım.

ben sizin yerinizde olsam en azından bi ayakkabı süngeriyle sık sık siler iyi kötü de derisini besler temizlerim
en azından ben öyle yapıyorum

benım annem de guzelım koltukların ustune para verıp kılıf dıktırttı.bayramda da kılıfların ustune ortu orttu :) yanı bırseylerı koruma cabasıbnın sonu yok.neymıs efendım koltuk kılıfı pıslenmesınmıs.orayı senem hanımın dedıgı gıbı cılalı ayakkabı sungerıyle sılınce daha sık duruyor.kapı gozune koyuverın bır tane.hem arasıra ayakkabılar ıcınde lazım oluyor :)

senelerdir kayıp olan kardeşimi buldum:D
bu benim annem

Geri