teknik verilerinde 0-100 km 15,7 sn. suzuki alto ile aynı. sence performanslı mı?
eski getz imin gözünü seveyim 1.3 82bg 0-100 11.5 sn idi, ışıklarda millet vitese takana kadar ben 2. vitese geçiyordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teknik verilerinde 0-100 km 15,7 sn. suzuki alto ile aynı. sence performanslı mı?
Sakın yanlış anlamayın ama, bu motorlarda da sizlerin iyi sabrı var. Benim arabanın 0-100km çıkışı bile bana uzun geliyor (tabii ki azdığım zamanlarda), biri dürtüklemediği sürece gaz pedalını diplemem. Aslında uysalımdır.15.7 değil 13.7 saniye
easytronic 15.2 saniye
Katalog verileri.
Ben denemelerimde 12 küsürlü saniyede ulaştım
yeri geldiğinde 1.3 cdti'ımla haftada 1 depo bitiriyorum. yaptığım yolu kısmadan 4.2 v8 bi aracın yakıtını besleyebilecek bi gelirim olsa keşke. o gelirle kim 1.3'e biner ki, bu herkes için geçerli. sonuçta iş dönüp dolaşıp paraya geliyor...Sakın yanlış anlamayın ama, bu motorlarda da sizlerin iyi sabrı var. Benim arabanın 0-100km çıkışı bile bana uzun geliyor (tabii ki azdığım zamanlarda), biri dürtüklemediği sürece gaz pedalını diplemem. Aslında uysalımdır.
15.7 degıl 13,7 sn 100 beygır kadar araclarla rahatlıkla kafa kafyaa gıder
15.7 degıl 13,7 sn 100 beygır kadar araclarla rahatlıkla kafa kafyaa gıder