burayı sevıyorum ıste bu yuzden.insanlar hemen anlasıyorlar.tesekkurler arkadaslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maksimum 210 km hız gördüm.. Eğimli yolda..
Düz yolda 190 km rahat görüyorum..
Nasılmı?
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=78109
Burdan görebilirsiniz...
1.7 cdtı aramızda 1 sn fark var diyen arkadaşı saygıyla selamlıyorum 1.3 cdtı dizeli corsa c kullanmıştım corsada iyide astrada hantal kalıyor 1300 kg arabayı zor götürüyor arkadaş 190 görmüş ama kaç dakika sonra gördün sollamaya çıktığın zaman gaza dokunduğun anda ivmelenmesi önemli...arkadan biri sellektör çektiği zaman yanınızdaki aracın önüne geçip yol verebilmek için ... 1.3 cdtı ekonomi amaçlı bir araçtır yakıt + vergi için vergi olmasaydı hanginiz gider 1.3 cdtı alırdınız ben şahsen 2.0 araçtan aşağı inmezdim...
ya arkadaş kusura bakma da hiç birşey anlamadığın bu yazdıklarından belli senin.. aracın torku başlarda işe yarar.. sonra yürüten beygirdir. neden v-tec'ler 0-400 yapmaz sence roll'de iyi gider? adamlar 150-160 beygir araç yapmış tork yok çünkü..
Ben olsam kia ceed 1.6 crdi 115 hp 245nm tork gibi bir seçenek varken astra 1.3cdti'ı aynı paraya almam.. Alana da saygı duyarım. Ama sen hep yırtınıyorsun onu anlamıyorum.. Gitmiyorsa gitmiyordur arkadaş. O zaman soru şu olur seni tatmin ediyormu. Dersinki ediyor. Kimse o zaman sana birşey diyemez.
1.7 cdti konusunada yazmışsın. Bence komik bu hareketler..
Birde herkes yazmış şuna sellektör buna korna hepsini geçiyordum şunu geçiyordum eziyordum ağlatıyordum. Ya hadi bitane video koyunda görelim..
http://www.streetfire.net/video/era-15crdi-vectra-19cdti-highway-in-turkey-top-speed_1995195.htm
bakın adamlar 1.5 aracı yazılımla yürütmüş 1.9 kadar gitmiş NERDEYSE!! varmı böyle bir videosu senin uçan arabanın?
1.3 cdti iyi arabadır.. NEDEN? sorunsuzdur. Çekiş tatminkar fiyat ucuzdur. Kaliteli güvenli konforludur.
Ama ben almam..
.
Gelelim 1 ayda 3000 km yaptığım araçla ilgili izlenimlerime;
1. Birçok yerde karşılaştığım ve aracın yokuş çıkamaması, düz yolda bile zor gitmesi gibi ağır iddiaların kesinlikle doğru olmadığını, bu şikayetin muhtemelen acemi şöförlük ve bilgi eksikliği ilgili olduğunu tespit ettim. Dizel motor için normal olan ağır devirlenme ve ilk vites hantallığı bu şekilde algılanmış. Bu araçta sık sık vites değiştireceksiniz bu sebeple de 6 ileri zaten.
Şimdilik bu kadar kullanımdaki durumlara göre güncelleme yapacağım...