astra h kasa elegance ile enjoy farkı ne

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cky67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaş opel pazar a gir. 2. veya 3. sayfada olması gerek. benim orda eski aracın resmi var. 2005 astra elegance yazar. ona bak. orda görürsün

grafik bilgi ekranı dediğiniz şu kaç km yaktı?, ortalama yakıt? gittiğin mesafe? kronometre? kontağı çalışıtrığınız ve gittiğiz yer arasındaki ortralama sürat ise enjoylarda da var bu özellik

grafik bilgi ekranı dediğiniz şu kaç km yaktı?, ortalama yakıt? gittiğin mesafe? kronometre? kontağı çalışıtrığınız ve gittiğiz yer arasındaki ortralama sürat ise enjoylarda da var bu özellik

o dediğiniz yol bilgisayarı grafik bilgi ekranı ise ekran farklılığı ikiside renksiz ama grafik bilgi ekranı biraz daha farklı

örnek resimde bulamadımki gösteriyim :D

grafik bilgi ekranlarında saat,tarih, çalan radyo kanalının adı veya cd nın bılgısı, hava sıcaklıgı gibi bilgiler gösteriliyor yol ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor..

grafik bilgi ekranlarında saat,tarih, çalan radyo kanalının adı veya cd nın bılgısı, hava sıcaklıgı gibi bilgiler gösteriliyor yol ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor..

yol bilgisayarının verilerini grafik bilgi ekranında göremiyor muyuz?

hayır yol bilgisayarındaki anlık tüketim veya menzil gibi bilgiler bilgi ekranlarında yok..

hagi ya sen yanlış biliyosun yada ben yanlış anladım.
elegance ve cosmolardaki ekran grafik bilgi ekranıdır. ve bunlarda bütün bilgiyi bulabilirsiniz.

enjoyllar da spor paketle yol bilgisayarıda eklenmiş oluyor. bunlardaki ekran geniş dijital bilgi ekranı. yine klima hariç tüm bilgileri gösteriyor.

essentilarda ise küçük dijital ekran var. sadece radyo sıcaklık cd flan.bunları gösterir. yol bilgisayarı yok

Geri